ZAVIRILI SMO U CHANELOV BUTIK NA OMILJENOM GRČKOM OTOKU: Trendi destinacije nezamislive su bez sezonskih butika

Idemo na Mykonos jer osim sunca, mora i povijesnih ljepota tamo vas očekuje i chic Chanel sezonski butik

Chanel

Ljeto je savršeno godišnje doba za putovanja, i to posebno na omiljene mediteranske destinacije što potvrđuju putnici diljem svijeta. A posebnost pojedinim destinacijama daju i dodatni sadržaji kao što su festivali, izložbe, luksuzni butici. Ovo posljednje najbolje potvrđuju i neka od prestižnih dizajnerskih imena koji otvarajući pop up butike određene lokacije čine privlačnije i modnim sladokuscima.

Taj trend zasigurno predvodi Chanel koji je ove godine otvorio sezonske butike na čarobnim lokacijama, na Capriju, u Saint-Tropezu, Bodrumu, Marbelli i Hamptonsu, a butik koji posebno privlači pažnju onaj je otvoren na čarobnom grčkom otoku Mykonosu.

Chanel 

Chanel 

Chanel 


Divno uređen butik Chanel svijet predstavlja na dva kata i 140 četvornih metara, a već na prvi pogled privlači arhitekturom tipičnom za Ciklade. Butik je okružen bujnim otočnim zelenilom u koje uranja i prostor dviju terasa koje su oblikovane s namjerom da ostanete i uživate.

Chanel 

Chanel 

Chanel 


Toliko dobrodošao ljetni stil života na otvorenom provlači se i kroz sam dizajn interijera, kroz paletu bijele i neutralnih nijansi boja u kojem do izražaja dolaze detalji poput zidova prekrivenih tvidom. Vitrine od mutnog stakla boje jantara i velika ogledala reflektiraju doživljaj prirodnog dnevnog svjetla. Posjetitelje ovdje očekuje neodoljiva kolekcija Chanel Coco Beach 2023. koja bez riječi ukazuje kako izgleda savršeni outfit za ljetne dane ali i noći.

Chanel 
Chanel 


U dijelu butika izmjenjivat će se najnovije Chanel kolekcije a ovo čarobno mjesto smješteno na prestižnoj lokaciji Nammos Village ostaje otvoreno do kraja rujna.