ZVIJEZDA SERIJE 'SUCCESSION' OPET BRILJIRA: Slavni Brian Cox zaštitino je lice američkog brenda Kith

I više je nego zanimljivo vidjeti kako filmski Logan Roy nosi modu koja opisuju pojmom streetwear-meets-luxury

Kith

Ako ste obožavatelj serijala Succession zasigurno znate kako je svaka od sezona modnom estetikom bez puno riječi objašnjavala pojmove poput quiet luxury, old money, stealth wealth... a velika je vjerojatnost da ste ponekad zavirili i u neki od popularnih Instagram profila koji su iz tjedna u tjedan otkrivali sve o outfitima glavnih likova.

Upravo kroz te vodiče naučili smo što i kako nosi Logan Roy, kojeg glumi Brian Cox, veliki glumac s odličnim ostvarenjima i na platnu i na pozornici. Cox nije slučajno dobio ulogu glave obitelji i mega moćnika i nije slučajnost što je odradio odličan posao u HBO-ovoj seriji Succession.

Kith 

Kith 

Kith 

I dok se Logan Roy pozdravio s ovozemaljskom stranom života Brian Cox ga uspješno nastavlja, te nemalo je iznenadio novom ulogom, ovog puta u kampanji za američki modni brend Kith i kolekciju za jesen 2023. Njegovi prethodnici u Kith kampanjama su  Adrien Brody, Bryan Cranston i Jerryja Seinfelda, tako da je Cox i ovdje u dobrom društvu.

Kith 

Kith 

Kith je američki modni brend iz New Yorka, osnovan 2011. godine čiji se stil opisuje riječima streetwear-meets-luxury. Kupci vole njihove kolekcije ali i suradnje te komunikaciju brenda s tržištem.

Kolekcija za jesen 2023. opisana je kao urbanija od prethodnih, bogata klasičnim elementima ali i sofisticiranim blejzerima i košuljama stvarima koje Cox vjerojatno preferira.