Ovog ljeta u trendu su brojni trendovi na noktima ali "goli nokti" su postali su nezabilazna viralna senzacija koja iskače na Instagram Feedu. Kao kontrast žarkim ljetnim nijansama i uzorcima, dolaze kao jednostavna, elegantna verzija koja odiše mirnom luksuznom estetikom.

Trebate li još dokaza da su goli nokti trend koji treba isprobati? Trendseterice kao što su Kylie Jenner, Emma Roberts, Sofia Richie i Hailey Bieber već ih uvelike nose, a beauty umjetnici ih preporučuju za chic i uglađen look koji se postiže i bez velikog napora.

Što su točno goli nokti?

Goli nokti znače jedva prisutnu boju ili nikakvu boju na bazi nokta (otuda i naziv). To se postiže ne korištenjem laka ili korištenjem prozirnog laka, a jedina dopuštena boja za luksuzni efekt je nude ili mliječne nježne nijanse. Također, važno je da ruke i nokti budu u dobrom stanju jer je ova manikura vrlo transparentna.

Ovaj tip manikure privlači prirodnošću i odlično se nosi uz svaki modni i beauty stil. Ako pak imate slabe nokte, preporučuje se dodati malo laka za učvršćivanje noktiju.

Izvor: Elle.rs