Kroz godine su dokazali svoju kvalitetu: Ovo je 5 najboljih drogerijskih tekućih pudera

Cijena nije uvijek mjerilo kvalitete, a to pokazuju ovi puderi koji su postali jedni od omiljenijih među kupcima.

Chanel via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Teško je pronaći savršeni tekući puder u moru različitih formula, tekstura, finiša... Svaki tip kože zahtjeva svoj tip pudera te ga biramo prema preferencijama u sastavu, pokrivnoj moći, željenom učinku... A iako smo na pudere skloni potrošiti i više nego što treba kako bi nas dobro služili, kroz godine popularizirali su se neki koji dolaze iz drogerijskih redova, a odlično obavljaju svoj posao.

Kod njih ne plaćamo samo ime na bočici jer cijena davno više nije mjerilo za kvalitetu, a neki će reći da su čak i bolji od svojih skupljih duplića.

Donosimo pet pudera koje možete pronaći u omiljenoj drogeriji po pristupačnoj cijeni, a kojima ćete se ponovno vraćati. 

Bourjois Clean & Vegan Healthy Mix

Dobro poznati puder već je godinama na vrhu omiljenih drogerijskih podloga. Osim što nudi veliku paletu nijansi, sadrži vitamine C, E i B5 koji smanjuju nesavršenosti i znakove umora, a dolazi od 85% prirodnog podrijetla. Koži pruži cjelodnevnu hidrataciju, krasi ga dugotrajna izdržljivost i nema komedonski učinak na licu. Cijena u dm-u mu iznosi 18,90 eura.

Bourjois 

Catrice HD Liquid Coverage

Riječ je o tekućem puderu koji se preporuča onima koji žele jaku pokrivnost proizvoda. Daje savršeno prekrivanje za koje tvrde da traje do 24 sata, kao i mat kožu odlično pripremljenu za objektiv kamere. Jako dobro skriva nepravilosti na licu, a svejedno ne daje osjećaj težine. Također, veganski je proizvod. Cijena mu u dm-u iznosi 8,40 eura.

Catrice 

Max Factor Lasting Performance

Dugotrajni tekući puder koji pruža ujednačen izgled tijekom cijelog dana. Kremasta mu se tekstura lako razmazuje, a savršen je i za odlaske na jutarnje kave i večernje izlaske s prijateljima. Završetak mu je mat, otporan je na brisanje i dodire, a pogodan je za sve tipove kože. Cijena mu u dm-u iznosi 15,50 eura.

Max Factor 

Trend !t up Hydro Stay Silky Serum

Drogerijski puder koji hidratizira, intenzivno njeguje i štiti kožu od sunca. Njegova formula sadrži nježni kompleks hijaluronske kiseline i vitamina uz zaštitni faktor 15. Dugotrajna tekstura pogodna je za sve tipove kože, a kompatibilnost s kožom je dermatološki potvrđena. Dugotrajan je, traje do 12 sati. Cijena mu u dm-u iznosi 4,95 eura.

dm 

Max Factor Facefinity 3u1

Max Factor 3u1 Facefinity tekući puder za savršeno prekrivanje uz mat efekt. Sadrži tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici - primer (podloga), SPF tekući puder i korektor. Pruža zaštitu od sunca SPF 20. Ovaj Max Factor tekući puder pogodan je i za osjetljivu kožu te je bez ulja. Cijena mu u dm-u iznosi 18,90 eura.

Max Factor