Duge i guste trepavice oduvijek su bile znak ženstvenosti pa nije čudno da je brojnim ženama stalo da ih istaknu na najbolji način. Na kraju krajeva, ni jedan makeup nije u potpunosti gotov bez završnog toucha maskare.

Svaka od njih predstavljena je na najbolji mogući način i nekada je teško u moru brendova pronaći onu koja dobro odrađuje svoj posao. Tako su novinari magazina People krajem prošle godine proveli istraživanje u kojem su isprobali 34 različite maskare i proglasili najbolju maskaru 2023. godine. Birali su prema nekoliko kriterija: koja se najlakše nanosi, koja stvara najbolju dužinu i volumen trepavica te koja se najduže zadržava bez grudanja, mrljanja ili izbljeđivanja.

Too Faced - Better than Sex

Tako je na prvom mjestu zasjala Too Faced Better than Sex maskara kojoj je jedan od glavnih aduta jedinstvena četkica oblikovana poput pješčanog sata. Ističe se i po formuli koja se ne gruda i ne razmazuje bez obzira na količinu nanesenih slojeva. Maskara je vodotporna, no lako se skida uz pomoć micelarne vode. Cijena joj u parfumeriji Douglas iznosi 33,78 eura.

Too Faced - Better than sex
Douglas 

L'Oréal Paris - Telescopic Lift

Zahvaljujući dvostranoj četkici koja doseže do svake trepavice i odgovara svim tipovima trepavica, ova maskara pruža više učinaka u isto vrijeme: podiže trepavice, uvija ih, izdužuje i pruža im volumen. Složit ćete se, to je sve što želimo od maskare. Dodatno, Telescopic Lift je pogodna kako za osjetljive oči, tako i za žene koje nose kontaktne leće. Njena formula je obogaćena ceramidima, dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla. Cijena joj u dmu iznosi 13,90 eura.

L'Oréal Paris - Telescopic Lift
dm 

Lancome - Lash Idole

Još jedna maskara koja je apsolutno oduševila svijet svojim djelovanjem. Njezina lagana formula ostavlja trepavice mekanima, a postojana je čak do 24 sata. Ima karakterističnu četkicu od elastomera podiže i širi trepavice zahvaljujući čemu oči još više dolaze do izražaja. Lash Idôle sadrži ekstrakte bijelog čaja te manju količinu voska, a rezultat im je gel tekstura koja obavija svaku trepavicu. Usto, klizi bez osjećaja težine na trepavicama i pruža iznimno crnu pigmentaciju i volumen do 24 sata postojanosti. Plus - lako se uklanja. U Douglasu je dostupna po cijeni od 40,89 eura.

Lancome - Lash Idole
Douglas 

YSL -  Volume Effect Faux Cils The Curler

Maskara za intenzivan volumen i uvijene trepavice, pogodna za osjetljive oči i korisnike kontaktnih leća. Trepavice uz nju postaju odvažne i uvijene, a maskara je razigrana i pomalo drska te koristi inovativnu tehnologiju četkice s eskluzivnom formulacijom. Ova njegujuća formula sadrži tri biljna ekstrakta - kokosovo ulje, listove oraha i bambusovo ulje te hrani trepavice, čineći ih mekima, raskošnima i sjajnima - bez obzira na sat, dan i noć.

Yves Saint Laurent - Volume Effect Faux Cils The Curler
Douglas 

Armani  - Eyes To Kill 

Maskara koja trepavicama daje ekstremni volumen samo jednim nanosom. Ova maskara pruža volumen, duljinu i definiciju trepavica, a njezina je formula kombinacija tvrdog i mekog voska kako bi se dobio optimalan volumen trepavica, ostavljajući ih mekim i fleksibilnim. Velika četkica omogućuje prekrivanje i teksturiranje trepavica u svega nekoliko pokreta, a za puni volumen i tamniju boju - nanosite maskaru cik-cak pokretima.

Armani - Eyes To Kill
Douglas 

ARMANI Eyes To Kill Classic Mascara Maskara

1 Ocjene
DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
01 - Black
10 mlŠifra artikla GA197598
47,99 €
479,90 € / 100 ml
Besplatan uzorak

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Vetiver Eau de Parfum

Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
OPIS

Maskara koja trepavicama daje ekstremni volumen
Dobijte luksuzne trepavice samo jednim nanosom maskare. Ova maskara pruža volumen, duljinu i definiciju trepavica. Njena je formula kombinacija tvrdog i mekog voska kako bi se dobio optimalan volumen trepavica, ostavljajući ih mekim i fleksibilnim. Velika četkica omogućuje prekrivanje i teksturiranje trepavica u svega nekoliko pokreta.
Za pune, tamne trepavice, nanosite maskaru cik-cak pokretima.