6 savršenih jesenskih mirisa: Odlikuju ih mirisne note zbog kojih ovo godišnje doba volimo još i više

Podsjećamo na mirisne klasike ali i novitete koji zaslužuju vašu pažnju.

jo malone

Jedan od najugodnijih načina da sa stilom zakoračite u jesen je odabir jesenskog parfema, jer što nas bolje može približiti godišnjem dobu koje odgovara nižim temperaturama, a koji već na prvi miris otkriva slojevito i toplinu, budi osjećaj kao da ste odjenuli savršeno pletivo, počastili s omiljenim jesenskim toplim napitkom. Donosimo pregled mirisa od kojih su neki jesenski klasik, ali mirisa koji tek čekaju da ih otkrijete.

Maison Margiela Replica: Afternoon Delight

Maison Margiela 

Maison Margiela nedavno je predstavio Replica Afteroon Delight, novi parfem koji je savršena mješavina madeleine kolačića, kremaste vanilije i toplog jantara, sve ono što nam je potrebno za početak jeseni. Ovaj gurmanski parfem osvaja svojim cozy notama, a još smo jednom dobili dokaz da je vanilija kraljica toplih, jesenskih parfema.

Kilian Paris Angels' Share

Kilian Paris 


Ovaj impresivni gurmanski miris spaja toplu vaniliju i začin cimeta preko glatke baze sandalovine, stvarajući istinski opojan trag. Ovaj miris je sladak, ugodan, razigran, zavodljiv i nosiv, a dolazi u bočici koja asocira na poželjni glamur i stil. Inače ovaj miris je omiljeni parfem slavne Beyoncé.

Jo Malone Hinoki & Cedarwood Cologne Intense

jo malone 

Najnoviji miris Jo Malone dašak je svježeg zraka, miris inspiriran japanskim principom šumskog kupanja, osmišljen kako bi nas ponovno povezao s prirodom. Svjež, drvenast, poput čistog zraka koji možete udahnuti u prozračnoj šumi. U prodaji je dostupan od početka rujna ove godine, tako da imate priliku s ovim unisex mirisom započeti unikatno mirisnu jesen.


Tom Ford Santal Blush Eau de Parfum

tom ford 

Santal Blush je senzualna oda opojnoj sandalovini koja odiše prozračnim i hipnotičkim raspoloženjem. Santal Blush slavi sandalovinu te egzotične začine pojačane luksuznim ylang ylangom, toplim cimetom i raskošnim drvećem. Zanimljivo je kako je ovaj miris favorit slavne Taylor Swift.

Maison Francis Kurkdjian Reflets d’ambre Eau de Parfum

Maison Francis Kurkdjian 

Ako ste upoznati s mirisima kuće Maison Francis Kurkdjian ovo je miris koji morate imati. Doživljaj izvire iz note jantara, one koja je u 80-ima proslavila parfeme kao što su Guerlain Shalimar i YSL Opium. Ovaj old money za novo vrijeme miris na koži budi osjećaj kašmira, baš savršen doživljaj jeseni.

le labo 


Brend Le Labo rođen u Brooklynu i vjeruje da budućnost mirisa leži u zanatskoj izradi, spajanju nekonvencionalnih nota s klasičnim tonovima. Privlačne arome brenda ručno su izrađene od najfinijih sastojaka. Rezultat? Thé Noir 29 Eau de Parfum, sofisticirana olfaktorna oda crnom čaju, doživljaju koji dolazi od slojevite mirisne igre.