5 parfema koja će Vage voljeti ove sezone: Umotajte se u soft girl mirise na bazi vanilije, lavande i ženstvenog cvijeća

Sezona Vaga trajat će do 22. listopada, a ovo su njihovi omiljeni mirisi.

Gisou

Kao zračni znak kojim vlada romantični planet Venera, Vage su poznate po svom prirodnom šarmu. Njihov simbol znači i ravnotežu, diplomaciju, pravdu, pa koji bi parfem najbolje utjelovio njihovu energiju?

Naime, sastojci koji uključuju vaniliju, lavandu, drvenaste note i ženstveno cvijeće ističu njihovu prirodu i čine da se osjećaju kao najbolja verzija sebe. Također, bilo koji miris koji djeluje klasično, eterično i 'soft girl' stilu vraća ih pravom ja.

U nastavku otkrijte pet parfema koje Vage obožavaju, pogotovo u svojoj jesenskoj sezoni.

Ariana Grande - MOD Vanilla Eau de Parfem

Ako volite miris vanilije, MOD Vanilla je odličan izbor jer spaja omiljenu gurmansku notu s mirisima kremastog mošusa, ukusnih pralina i mekanog kakaa.

ariana grande 

Yves Saint Laurent - Libre Eau De Parfum

Vage često privlače bezvremenski i chic mirisi pa je Libre očekivan izbor sa svojim notama lavande, narančinog cvijeta i mošusa.

ysl 

Chanel - Chance Eau Tendre Eau de Parfum

Za dašak luksuza na vašoj polici s parfemima, Chanel Chance Eau Tendre i njegove klasične note grejpa i ruže oduševit će sva vaša osjetila.

Chanel 

Gisou - Honey Infused Lavender Berry Hair Perfume

S obzirom na to koliko je Vaga romantična, korištenje spreja za kosu koji ostavlja senzualan trag očit je izbor. Lavender Berry sadrže med koji hrani kosu i miriše jednako lijepo kao i ovaj horoskopski znak.

Gisou 

M.Micallef - Soleil Passion

Pjenušava mješavina nježnih, gurmanskih i energičnih nota, Soleil Passion motivira Vage da novi dan započnu senzualno s osmijehom i pozitivnom energijom (i to uopće nije klišej).

M.Micallef 

 Elle.rs