Donosimo inspiraciju za jesensku promjenu frizure: Ove 4 varijante bobe najtrendi su izbor za novu sezonu

S bobom nema greške, tog smo već dulje vrijeme svjesni.

Instagram (@taylorlashae)

Frizura koja je obilježila kako prošlu, tako i ovu godinu, vjerojatno će svoj put nastaviti i u 2025. Naravno, govorimo o bobu i njegovim raznim varijacijama čija popularnost ne jenjava. Svaka sezona donosi nove načine nošenja, a danas možemo pronaći varijante za svaki mogući stil, duljinu ili tip kose. Iako su svi izvrsni za inspiraciju, istina je da postoji bob za svakoga.

Ako želite pratiti trendove, donosimo vam četiri verzije koje će se nositi u jesenskoj, a vjerojatno i zimskoj sezoni.

Butterfly bob

Ovaj moderan kroj laska svim oblicima lica, dodaje volumen i stvara iluziju gušće kose. Dugi slojevi i pramenovi koji uokviruju lice daju prekrasan lepršav učinak, savršen za dodavanje teksture i pokreta vašem izgledu. Nije ni čudo što je omiljen u posljednje vrijeme, a i toliko popularan na TikToku.

Instagram (@hungvanngo) 

Copper bob

Jesen je u znaku prekrasnih toplih nijansi, što bi moglo objasniti našu zajedničku opsjednutost bakrenim bobom u ovom trenutku - Google pretraživanja za stil porasla su za više od 5000 posto u posljednjih mjesec dana. Bakrene nijanse univerzalno su laskave, od zagasitih do onih jarkih crvenih za nešto hrabrije.

Instagram (@frankie_inv) 

Bubble bob

Ovaj bob definiraju njegovi zaobljeni krajevi koji se savijaju i uokviruju lice. Ako već imate bob, možete stvoriti efekt 'mjehura' tako da uzmete peglu i savijete krajeve prema licu. To je minimalan, ali skulpturalan izgled koji dobro pristaje većini oblika lica.

Instagram (@ halleybrisker) 

Razored bob

Duljine do nešto ispod čeljusti, s razdjeljkom na sredini, jednom stranom zataknutom iza uha i 'raščupanim' vrhovima koji su, naravno, namjerno takvi. Upravo iza toga stoji naziv 'razored' jer je rezan britvicom, a ne škarama. To mu daje nazubljene, teksturirane vrhove, što bi značilo da je cijeli look manje grub od običnog boba. Tehnika škarama nekada može izgledati oštrije, dok je ova verzija opuštenija, modernija te izgleda dobro i bez stiliziranja. 

Instagram (@gregoryrussellhair)