Novopečena majka Hailey Bieber u novo, veliko razdoblje života, kao i novu jesensku sezonu, ulazi s novom bojom kose. Naravno, jer ipak je jesen kao stvorena za novitete.

Tako je sada pokazala svoju novu boju kose, apsolutno spremna za hladnije godišnje doba s medeno plavim balagayeom. 'Svjetlije za jesen', napisala je Hailey, uz divno lice bez makeupa i lagani sjaj na usnama.

Hailey Bieber
Instagram (@haileybieber) 

Čini se da plave nijanse ne odlaze u mirovinu nakon ljeta kao što to inače biva. Osim Hailey, to nam je pokazala i njezina dobra prijateljica Kendall Jenner koja je nedavno napravila veliku promjenu i iz tamnosmeđe prešla u pravu plavušu. Njezina topla nijansa boje meda odmah nas je podsjetila na rich-girl trend plave kose koji će, očito, biti popularan ove jeseni.

'Volimo svijetle plavuše, ali sada je vrijeme da se vratimo tamnim korijenima i maslac nijansama', rekao je stilist slavnih Julius Michael. Čini se da ćemo svuda ove jesenske sezone gledati baby svijetle pramenove s tamnijim korijenima kako bi kosa izgledala prirodno i osunčano.

Kendall Jenner
Instagram (@kendalljenner) 

Znamo da Hailey stvara trendove, kako one modne, tako i one iz beauty svijeta. Tako su već društvene mreže poludjele za njezinom tamnoplavom manikurom, kao i leopard uzorkom koji je savršeno iznijela uz Samba tenisice i wide leg traperice. 

Hailey is back, i jedva čekamo vidjeti što nam je još spremila za jesen.