Dolce Vita Crop: Nova it frizura inspirirana business estetikom 60-ih osvojit će stylish djevojke

Bilo da se odlučite za strogu, urednu verziju ili mekan, ležeran look - očekujte popularnost ove frizure u narednim mjesecima.

Omega via Bestimage / Bestimage / Profimedia

U beauty svijetu, sezonski trendovi u kada su frizure u pitanju često donose osvježenje i inspiraciju, a jesen/zima 2024. neće biti iznimka. U centru pažnje je Dolce Vita Crop, kratki look koji ne osvaja samo salone, već i one koji se žele izdvojiti iz mase.

Inspirirana stilom talijanskih poslovnih ljudi šezdesetih godina, ova frizura spaja snagu i suptilnost, dajući ženama priliku da na sofisticiran način izraze svoju osobnost. S androginim crtama i elegantnim linijama, Dolce Vita Crop savršen je izbor za svakoga tko teži autentičnom i bezvremenskom stilu.

Instagram (@hungvanngo) 

Instagram (@bobbyeliot) 

Instagram (@jourdandunn) 

Bilo da se odlučite za strogu, urednu varijantu ili pak za nježan, ležeran izgled, očekujte popularnost ove frizure u nadolazećim mjesecima.

Instagram (@hungvanngo) 

Kako stilizirati Dolce Vita Crop frizuru?

Može biti naglašena ili blago raščupana - ova frizura je snažna, a opet nenametljiva. Idealna je za praktičan i poslovni look za one koji žele biti shvaćeni ozbiljno, a može se kombinirati s nešto većin naušnicama za glamurozniji izgled.

Instagram (@bobbyeliot) 

Ova frizura je pravi statement te zrači snagom i autoritetom, stoga nije za one koji se boje istaknuti. Želite li istaknuti jagodice, dulje pramenove povucite iza ušiju. Želite li nježniji izgled, izvucite nekoliko pramenova koji uokviruju lice.

Ako želite u potpunosti promijeniti stil u novoj sezoni. ovo je savršena frizura za vas. 

 Izvor: Elle.rs