Ovan 

Pred vama je mnoštvo obaveza, ali još niste konkretno odredili jasna sredstva za postizanje ciljeva. Pokušavate složiti plan kojim ćete sve obuhvatiti no klizi vam iz ruke. Zvijezde vas podržavaju samo si morate dopustiti trenutak za slaganje prioriteta, a zatim i malo kreativnosti. Jer, sposobni ste originalno i maštovito pronaći rješenja. Bitno je samo imati volju stoga nemojte posustati.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Bik 

Pokušajte umanjiti pritisak i priznajte si kako većinu toga namečete sami. Čemu toliko tereta? Da, strpljenje je nužno, ali je ponekad nepotrebno, ako znate kako si olakšati. A, znate. Izazovi će vas čekati i nakon blagdana pa se opustite. Ponavljajte si ako treba: 'opusti se'. Sve će doći na red, a ako si to ne priznate propustit ćete dragocjene životne trenutke, piše Sensa.hr.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Blizanci 

Osjećat ćete potrebu u svečanim danima otkrivati ljubaznost i bit ćete empatični. Imat ćete potrebu dijeliti jer znate kako je to sama srž ovog perioda. Budite stoga takvi. Nude vam se sastanci s prijateljima i druženja u kojima ćete otkriti koliko ste svojim duhom i prisustvom izgradili one koji pripadaju vašem krugu, a oni će to znati cijeniti.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Rak

Sreću i mir pronalazite u kućnom okruženju uz vrlo uzak krug ljudi. Vaše melankolično srce moglo bi se možda i previše otopiti. Uživajte u trenutcima, ali otpustite ono što vas čini tužnima. Za to sada nema mjesta. Pokušajte ne ulaziti u pojedine razmirice. Ponekad je bolje prešutjeti. Bit će vremena za to, ali ne sada.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Lav

Postoje nerazriješeni problemi koje prije početka Nove godine želite otpetljati, ali to je sada gotovo nemoguće. Zvijezde vam poručuju da razmišljate pozitivno. Pokušajte promijeniti perspektivu i fokusirati se na svjetlo koje dopire iz budućnosti. Tek tada ćete uvidjeti koliko je pred vama mogućnosti i koliko razloga uistinu imate za biti sretni.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Djevica

Pokušavate u nekome probuditi vatru znanja i napretka, ali oni to sada ne vide. Ne jer ne žele već jednostavno ne mogu. U ovom trenutku nisu satkani od potreba za pomakom. Ne ovise o vama i zato ne forsirajte nešto što zapravo vas rastužuje. Tijekom blagdanskih dana, situacija će se početi mijenjati i to će vas razveseliti.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Vaga

Um vam je ispunjen brigama. Neće se, naravno riješiti, bez vaše aktivacije, ali sada vam u fokusu trebaju biti druge stvari. Zaboravite na obaveze na kratko jer ovo je doba za bliskost i potporu. Zvijezde vas pozivaju. Prihvatite druženja s bliskima i uživajte u njima. Bit će vam iznimno zabavno i otkrit ćete elemente sebe i vaših najbližih koje ranije niste uvidjeli. Venera se povezuje s Neptunom, a to će u vama probuditi maštu.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Škorpion

Izgubili ste perspektivu. Odrađujete stvari ne zbog sebe već drugih, a ne biste to trebali činiti. Sjetite se kako vlastitim djelovanjem možete utjecati na sve i ako vam nešto ne odgovara ne morate u tome sudjelovati. Sami možete zamisliti bolju varijantu događanja pa ju i stvorite. Božićni period donijet će vam svu kreativnost koja vam je potrebna kako biste poboljšali svijet u kojemu živite.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Strijelac

Vrijeme je za iskrenost. Nemate odgovore na sva pitanja i sve probleme, ali znate si to priznati. Kad to i učinite, otvorit će vam se novi pogledi na situaciju iz kojih će se izroditi kvalitetna rješenja. Ne bojte se izreći vlastito mišljenje. Posljedice su puno gore, ako naučite zatomiti svoj glas. Vrijeme je iscjeljivanja, ali i radosti. Zvijezde su vam ovog tjedna sklone.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Jarac 

Ne sumnjajte u sebe. Ljudi će prema vama, u blagdanskom duhu biti ljubazni pa se potrudite uzvratiti im. Osjećaj koji vas na kraju toga očekuje, pozitivno će vas preplaviti. Budite darežljivi. Ne poklonima već pažnjom. Vratit će vam se minimalno dvostruko.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Vodenjak

Pred sam kraj godine imat ćete priliku u prvi plan staviti svoje talente zbog kojih vas drugi cijene i vole. Bilo koji kreativan posao pokazat će se profitabilni, a vi ćete biti omiljenima u društvu. Zračit ćete pozitivnom energijom i uveseljavati druge. Svemir vam šalje poklone, prihvatite ih i uživajte u ovom sjajnom trenutku.

Horoskopski znakovi
Shutterstock 

Ribe

Čini vam se kako je ovo tek jedan tjedan u nizu i ne osjećate još blagdanski duh. Ali zato se upitajte što vam ovaj period inače znači? Koji odnosi u njemu vibriraju pozitivno i kome se trebate i želite posvetiti? Nije sve u poslu, a iako možda niste trenutno ludi za blagdanima, ovaj tjedan nudi vam mnogo lijepih trenutaka. Zaslužujete ih, zato im otvorite vrata.

Horoskopski znakovi
Shutterstock