Nova 2024. godina je pred vratima, a bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, vjerojatno se pitate što vam na ljubavnom planu donosi nadolazeća godina. U astrologiji, Jupiter je planet stabilnosti i obnove kada su u pitanju odnosi. U svibnju 2024. ovaj će planet ući u znak Bika, te će stoga imati različite učinke na horoskopske znakove.

Srce naočale
Unsplash / Kelle Sikkema 

Ovih 5 znakova će imati najviše sreće u ljubavi 2024.

Bik

Godine 2024. Jupiter će utjecati na sedmu kuću rođenih u znaku Bika, čineći ovu vezu posebno značajnom za pojedince koji traže ili njeguju romantične veze. To donosi sreću samcima i povećava priliku za upoznavanje posebnih ljudi. Raskošna energija Jupitera može navesti samce da upoznaju ljude koji donose radost, rast i osjećaj ispunjenja u njihovim životima. Ključno je ostati otvoren za nove veze i vjerovati kozmičkim strujama koje vas vode do ispunjavajućih odnosa. S druge strane, oni u vezama mogu očekivati da će se njihovi odnosi produbiti i procvjetati.

Rak

Jupiter će također biti naklonjen Rakovima kada su u pitanju ljubavni odnosi. Bilo da tražite novu vezu ili želite učvrstiti postojeću, zvijezde će 2024. godine biti na vašoj strani. Jupiterov utjecaj unosi optimizam u vaš ljubavni život, potičući vas da izađete iz svoje zone komfora. Idite na događanja, upoznajte nove ljude i dopustite da vaš šarm zablista.
Kozmička energija potiče stvaranje čvrstih veza, što može dovesti do romantičnog partnerstva koje nadilazi uobičajeno. Za one koji su već u ozbiljnim vezama, Jupiterova energija nadahnjuje dublje razgovore o zajedničkoj budućnosti. Iskoristite ovu priliku da izrazite svoje želje, ali i da saslušate svoje partnere.

Škorpion

Jupiter, planet obilja i sreće, blagoslovit će sedmu kuću Škorpiona, područje partnerstva i braka, te donijeti val sreće i pozitive za one željne novih veza, ali i one koji žele oživjeti postojeće. Za one slobodne, 2024. je godina uzbudljivih prilika i romantičnih susreta. Budite otvoreni za nove odnose i prihvatite prilike koje vam se pružaju.
Nova godina označava rast i novu razinu odnosa za one koji su zauzeti, a Jupiterova energija može vam donijeti dublje razumijevanje između vaših partnera i ponovno uvažavanje jedno drugoga. Ovo je sjajno vrijeme za Škorpione u ozbiljnim vezama da istraže nove aspekte, bilo kroz zajedničke interese, putovanja ili jednostavno provođenje kvalitetnog vremena zajedno.

Jarac

Nitko nije bolje pozicioniran za romantični susret od Jarca. S moćnim Jupiterom koji osvjetljava petu kuću romantike, Jarčeve očekuje godina neusporedive sreće i kozmičke povezanosti. Slobodni Jarci mogu slaviti. Utjecaj Jupitera pokreće val samopouzdanja i karizme. U 2024. ćete s lakoćom privući potencijalne partnere. Izađite iz svoje zone udobnosti, isprobajte nove stvari i upoznajte ljude koji bi vam mogli postati važni.
Također, Jarci, poznati po svojoj disciplini i ozbiljnosti, mogu otkriti svoju svjetliju stranu, čineći ih pristupačnijim. Budite otvoreni za spontane susrete. Za one koji su već u ozbiljnim vezama, vrijeme je da u svoju vezu unesete više zabave i razigranosti. Začinite stvari istraživanjem zajedničkih interesa, uključivanjem u kreativne aktivnosti ili planiranjem romantičnih izleta. Jupiterova aura može vratiti strast i radost.

Ribe

Za Ribe, 2024. obećava da će biti posebno sretno vrijeme kada je u pitanju rješavanje važnih ljubavnih pitanja. Za slobodne Ribe, svijetla energija Jupitera donosi prilike za nove i snažne veze. To se može učiniti na različite načine, od slučajnih susreta do novih društvenih krugova. Ključno je ostati otvoren za sve mogućnosti. S druge strane, zauzete Ribe mogu očekivati razdoblje rasta u dugoročnim vezama. Jupiterova energija otvara nas za zbližavanje i produbljivanje odnosa. Uživat ćete u harmoniji.