Financijska situacija svakog znaka ovisi o utjecaju planeta, a za istaknuti je kako će ukupan planetarni utjecaj u godini pred nama motivirati svaki od znakova u smjeru pozitivne promjene. Možda će ključna prekretnica u vašoj karijeri donijeti veći prihod ili povišicu. Možda će vaši kreativni projekti imati uspjeha, što će vas dovesti bliže vašim financijskim ciljevima. Godina je puna prilika i mogućnosti, prepoznajte ih i iskoristite.

Ovan

Smiješi vam se prilika za povećanjem prihoda. Nastavite gurati prema svojim ciljevima s pozitivnim stavom. Moguće su povišice jer se Jupiter povezuje s Uranom 20. travnja. Ne dopustite da vas to pogura na pretjerano trošenje. Ostavite nešto sa strane kako biste se zaštitili od destabilizirajućih događaja u srpnju koji bi od vas mogli zahtijevati financijske prilagodbe.

Bik

Dobre vijesti, raskošna Venera i sretni Jupiter ulaze u Blizance 23. svibnja, odnosno 25. svibnja, povećavajući vjerojatnost stvaranja novih prihoda. Budite kreativni, prihvatite se novih poslova, jer retrogradni Merkur u Strijelcu od 25. studenog do 15. prosinca poziva na razmišljanje jeste li uložili u svoju budućnost ili ste trošili na zadovoljstva. Budite mudri po pitanju ulaganja i mislite na budućnost.

Blizanci

Planet Mars pojačava vašu odlučnost da postignete financijske ciljeve već od početka godine. Izbjegavajte nepotrebne rizike i nepromišljeno. Ušteđevina se gradi korak po korak. Puni mjesec u lipnju i srpnju pružit će prilike za stjecanje novih prilika za rad i zaradu.

Astro
Shutterstock 

Rak

Počevši od 16. siječnja, materijalistička Venera koja prolazi kroz inovativnog Vodenjaka, podržava vaše vizije i financijske težnje. Razmišljaj izvan okvira i nemoj dopustiti da vas ljubav prema sigurnosti spriječi u preuzimanju rizika u novim prilikama. Očekuju vas neka dublja razmišljanja jer vas retrogradni Pluton tjera da redefinirate svoju ideju financijske stabilnosti od 2. svibnja do 11. listopada. Prestanite promatrati druge i usredotočite se na sebe - vaš proračun treba biti prilagođen vašim vlastitim potrebama.

Lav

Neptun u Ribama zamagljuje vaš vid u ožujku, što bi moglo dovesti do ozbiljnih financijskih razbacivanja. Volite živjeti u trenutku, ali ne dopustite da vas to odvuče u nevolje. Lekcije bi mogle uslijediti 19. kolovoza kada se Jupiter, planet bogatstva, izjednači sa strogim Saturnom. Ako ste bili previše optimistični u pogledu svojih financija, očekujte da ćete se suočiti s posljedicama. Zato ozbiljno shvatite potrebu da donosite mudrije i odgovornije financijske odluke.

Djevica

U travnju će kozmos ukazati da ne možete uvijek očekivati od drugih da vam pomognu u nevolji, što je poziv da budete oprezniji i samopouzdaniji. Od 1. do 25. travnja, retrogradni Merkur u Ovnu može vam pomoći da razmislite o zajedničkim financijskim pothvatima. Izračunajte gdje ulažete više truda od svog poslovnog partnera i koji od vaših projekata ne žanne donose prikladne nagrade za vaš rad. U jesen ćete vratiti stabilnost nakon turbulentne sezone pomrčina.

Astro
Shutterstock 

Vaga

Primit ćete neočekivane financijske i materijalne nagrade počevši od 20. travnja, nakon što se Jupiter, planet bogatstva, udruži s Uranom u Biku koji potiče promjene. Ta sredstva odvojite kao ulaganje u vašu budućnost. Budite oprezni u periodu spoju Marsa s Uranom u Biku, oko 15. srpnja. Financijska iznenađenja vezana uz kredite i obveze mogli bi vas iznenaditi, ali do kraja ljeta pronaći ćete sjajno rješenje kako preokrenuti svokolnosti u svoju korist.

Škorpion

S pozitivnim stavom i fleksibilnim umom, dobro čete se nositi sa svim financijskim izazovima početkom 2024. Srećom, Jupiter (planet bogatstva) u Blizancima donosi dozu sreće koja će vam pomoći da otplatite svoje dugove počevši od 25. svibnja. Odredite svoje financijske ciljeve i marljivo radite prema njima prije nego što preuzmete bilo kakve nove financijske odgovornosti. 11. srpnja Venera ulazi u hrabrog Lava, stavljajući u središte pažnje vaše ambicije u karijeri. Iskoristite trenutak i zatražite povišicu.

Strijelac

Tajna postizanja vaših financijskih i materijalnih ciljeva je dosljedna rutina. Metodični mladi Mjesec u Jarcu aktivira vaše financijske ambicije 13. siječnja, motivirajući vas da budete konkretni i proračunati s osobnim budžetom. Rezultati će biti vidljivi u lipnju. Postizanje vaših ciljeva možda će trajati dulje od očekivanog, ali nagrade će biti dugotrajne.

Astro
Shutterstock 

Jarac

2024. nudi uvid u značajne financijske transformacije koje leže u vašoj budućnosti. Dok Sunce i Pluton 20. siječnja ulaze u inovativni Vodenjak, započnite godinu hrabro, izađite iz zone udobnosti i odstupite od uobičajenih metoda. Redefinirajte što za vas znači sigurnost i iskoristite priliku da ostvarite san koji bi mogao donijeti novac. Financijski pritisci pojavit će se počevši od 12. srpnja, a to će potaknuti razmišljanja o štednji.

Vodenjak

Neka vam snosi o materijalnim nagradama i bogatstvu budu izvor motivacije početkom 2024. 21. ožujka, napeta veza između raskošne Venere i Saturna u Ribama testirat vašu sposobnost da živite unutar svojih mogućnosti. Ne dopustite da vaše želje nadmaše stvarnost. Napravite jasnu razliku između onoga što si možete priuštiti i onoga što kupujete zbog izgleda. Pripremite se ovog ljeta pobliže pogledati svoju zaradu, ušteđevinu i dugove i izbjegavajte nove financijske obaveze dok retrogradni Merkur ne završi 28. kolovoza.

Ribe

Odmah na početku godine ostavite se isprika jer je vrijeme za nove profesionalne odluke koje će vas odvesti do mogućeg uspjeha. Zvijezde su na strani produktivnost i prihoda ali prvo morate izliječiti nezdravu vezu između vašeg bankovnog stanja i vašeg stava prema novcu. Proljeće je idealno za to. Na jesen, pomrčina Sunca u Vagi 2. listopada daje vam zeleno svjetlo za zajedničko ulaganje s nekim koga volite ili kome duboko vjerujete.