Otkad je 2020. godine stigla na male ekrane, Netflixova serija 'Bridgerton' osvojila je gledatelje diljem svijeta. Priča koja prati život osebujnog britanskog plemstva te nadahnuta bestselerima Julije Quinn smještena je u London 1810-ih godina, a do sada je izbacila dvije sezone.

Posljednja epizoda izašla je krajem ožujka 2022. godine, a od tada se obožavatelji pitaju kada mogu očekivati nove epizode. Sada je, napokon, poznato.

Prve četiri epizode treće sezone na Netfixu će biti dostupne od 15. svibnja ove godine, a drugi dio stiže 13. lipnja. Što je za sada poznato, najnovija će se sezona najviše fokusirati na Penelope Featherington i Colina Bridgertona, točnije Penelopino odustajanje od dugogodišnje zaljubljenosti u Colina nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi o njezinoj prošlosti.

Treća sezona Serije Bridgerton
NETFLIX / Planet / Profimedia 

Treća sezona Serije Bridgerton
NETFLIX / Planet / Profimedia 

Kako sinopsis otkriva, Colin se vratio s dugogodišnjih putovanja s novim izgledom koji mu donosi još veću društvenu popularnost, a u jednom trenutku ostaje obeshrabren kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila zbog njega samoga, više ne doživljava na isti način. Slobodno možemo reći da je upravo njihova priča okosnica nove sezone.

Treća sezona Serije Bridgerton
NETFLIX / Planet / Profimedia 

Što se glumačke ekipe tiče, u ulogama Penelope i Colina nastavit ćemo gledati Nicolu Coughlan i Lukea Newtona, ali čekaju nas i neke promjene. Naime, uloga Francesce Bridgerton pripala je engleskoj glumici Hanni Dodd umjesto Ruby Stokes, vojvoda od Hastingsa Regé-Jean Page neće se vratiti ni u ovoj sezoni, a seriju je napustila i nekadašnja glavna protagonistica Daphne Bridgerton, glumica Phoebe Dynevor.