Prvi pun Mjesec u godini ima posebno mjesto na kozmičkom nebu, a često se naziva i 'Wolf Moon', 'vučji mjesec', predstavljajući snagu i moć vukova. Signalizira razdoblje tihe kontemplacije i introspekcije, a povezano je s intuicijom i odanosti vukova kao i s njihovom dubokom poveznosti s prirodom.

Ove će godine vučji Mjesec doživjeti vrhunac u vatrenom Lavu, samim time naglasak staviti na ljubav, emociju i samopotvrdu. Mjesec u Lavu u opoziciji je s Plutonom, što stvara osjećaje strasti i euforije koji nas potiču na ljubav. Suprotstavljajući se Suncu u sustavnom, idealističkom, zajednici orijentiranom, ekscentričnom i idiosinkratičnom Vodenjaku, ovaj puni Mjesec želi da pronađete ravnotežu između 'ja' i 'mi'.

U svojoj srži, osovina Lav-Vodenjak odnosi se na strast nasuprot racionalnosti, kao i na užitak nasuprot umjerenosti. Dok je Lav usredotočen na priređivanje najveće predstave za jednog čovjeka, Vodenjak se više brine o tome da svi budu priznati. Dok je Lav zabrinut za dobar provod, Vodenjak se brine o tome od čega nam 'dobra vremena' odvlače pažnju.

Ovaj puni mjesec je posebno fascinantan, obilježen i emocionalnim intenzitetom kao i stabilizirajućim spoznajama. Dolazi do eksplozije kreativne inspiracije i romantičnih sklonosti. Međutim, nemojmo zaboraviti da je također u suprotnosti s Plutonom - planetom stvaranja i uništenja - koji je tek nedavno ušao u Vodenjaka. Pluton uvijek dovodi stvari do ekstrema pa je s njime ovdje u igri sve ono što osjećamo dovedeno na entu potenciju.

Kada su ljubav i romanse u pitanju, tri će znaka Zodijaka danas biti pod posebnim utjecajem.

Lav

Za sve će Lavove ovo biti jedan od posebnijih dana u godini - možete se iznenada zaljubiti, zaista iz vedra neba. Vladar vašeg sektora partnerstva, Uran, i vašeg ljubavnog sektora, Jupiter, nalaze se u znaku Bika, čineći kvadrat sa vašim Suncem - moglo bi se dogoditi zaista emotivno i sudbonosno poznanstvo. Najvjerojatnije se veze mogu razvijati brzinom munje jer vaš partner, budući da je Pluton u znaku Vodenjaka, može biti prilično moćna i odlučna osoba.

Horoskop Lav
Shutterstock 

Vodenjak

Svim se Vodenjacima pun Mjesec događa u partnerskom sektoru, što znači da će se u ljubavnim vezama donositi važne odluke. Potencijalno ćete razmišljati o sljedećem koraku u vašem odnosu, a može biti u smjeru braka, ali i u smjeru razvoda. Pun Mjesec mogao bi vam donijeti nevjerojatnu novu osobu koji potencijalno poznajete od ljeta prošle godine. Ipak, sada je, čini se, vaše vrijeme.

Horoskop Vodenjak
Shutterstock 

Ovan

Nemojte se čuditi ako vas pogodi Kupidova strelica i učini vas zaljubljenima do ušiju. Pun se Mjesec javlja u vašem ljubavnom sektoru, a osoba s kojm se viđate postat će vam odjednom još draža. Jako ćete se zabavljati u njezinoj blizini i osjećat ćete se kao da je već stiglo proljeće.

Horoskop Ovan
Shutterstock