Nakon treće sezone koja je na Netflixu izašla u prosincu 2022. godine, svi jedva čekaju znati kada će napokon na malim ekranima osvanuti nove epizode omiljene serije 'Emily in Paris' ('Emily u Parizu').

'Je li Alfie još uvijek slomljenog srca? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvjezdicu? Hoće li Mindy i bend ići na Euroviziju? Hoće li Sylviena ponovo rasplamsala ljubav potrajati?', upitala je glavna glumica Lily Collins gledatelje u predstavljanju četvrte sezone serije. Naravno, svi žele znati hoće li Emily i Gabriel biti zajedno.

Emily in Paris četvrta sezona
Imdb 

Prije nekoliko dana, Netflix, a i glavna glumica serije Lily Collins objavili su da se serija službeno vraća u produkciju u Parizu dok je ona držala scenarij za epizodu 401 koja je sastavljena 17. siječnja 2024. Rad na seriji bio je odgođen zbog prošlogodišnjeg holivudskog štrajka, ali kao i brojne druge serije, tako je u pogon krenula i 'Emily u Parizu'. 

Četvrta sezone 'Emily in Paris'
Instagram (@lilyjcollins) 

Četvrta sezone 'Emily in Paris'
Instagram (@lilyjcollins) 

Navodno će tijekom nove sezone Emily otići iz Pariza u Rim, što je glumica izjavila na Netflixovom događaju TUDUM prošle godine. 'Iako će Emilyno srce uvijek ostati vjerno Parizu, njezin život ove sezone doživljava neke neočekivane obrate... Nemojte se iznenaditi ako ćete je pronaći na rimskim praznicima', rekla je Lily.

Datum izlaska četvrte sezone još uvijek nije poznat, sve se to može samo nagađati. Druga i treća sezona serije premijerne su prikazane krajem prosinca, ususret Božiću, pa mnogi očekuju da će slučaj biti i s novom sezonom.