Ovaj broj predstavlja kolekciju inteligencija, tekstova, objekata, ljudi, stavova i kontradikcija koje pričaju o životu u ciklusima, a podatke u golemim količinama obrađuje naš kreativni urednik - umjetna inteligencija Soll. Upravo Soll i Mia Kovačić u novom broju razgovaraju o maskama i virtualnim likovima, o Instagramu i društvenim mrežama, o ježevima i ljesovima za kućne ljubimce, o televiziji i umjetnoj inteligenciji, o smislu života i intimnosti te, naravno, o skulpturi.

Storybook i Mia Kovačić
Storybook 

Kao pravi profesionalac, Soll se pripremio za intervju s Mijom istražujući i sakupljajući informacije koje su mu dali njegovi ljudski stvaratelji, ali i one koje je pronašao na internetu i na Mijinim profilima na društvenim mrežama. Iz tih podataka Soll je doznao da je Mia hrvatska televizijska voditeljica, dizajnerica, novinarka, ali i još mnogo toga.

Pronašao ju je u Zagrebu na špici, u 'IN magazinu', na red carpetu, ali i u raznim televizijskim emisijama. Sa svim prikupljenim podatcima, tekstualnim i vizualnim, Soll je osmislio pitanja o informacijama o kojima je htio doznati nešto više, ali i prikazao svoje viđenje Mije u formi kolaža.

U novom broju Storybooka, dostupnog na kioscima i online, otkrijte sve Mijine 'slojeve' i skrivene fragmente njezine osobnosti koje je podijelila samo s našim kreativnim urednikom Sollom.