Emotivac, zafrkant, cinik, jedan od najboljih domaćih muških vokala koji je pjevao sa svjetskim imenima; Placidom Domingom, Montserrat Caballé, Michaelom Boltonom i Joseom Carrerasom, regionalna zvijezda koja traje… Sve je to Tony Cetinski kojeg vjerna publika prati i sluša tri i pol desetljeća. A slušat će ga i 31. svibnja u zagrebačkoj Areni kad će proslaviti 55. rođendan i 35 godina karijere. Ova godina popularnom Rovinjaninu posebna je jer slavi ono njemu najvažnije - deset godina braka s voljenom Dubravkom Cetinski.O svemu tomu, ali i o vjeri, smislu, hobijima, mirnom životu, aktualnostima s Dore, zauzimanju za slobodu govora i izbora, kao i neugodnom otkazivanju sarajevskog koncerta - Tony ekskluzivno priča samo za novi broj magazina Story.

'To što smo mi preživjeli danas izgleda i zvuči - nestvarno. Ne bih želio zvučati kao neki vjerski fanatik, ali bez vjere, mislim, da ne bismo preživjeli. Siguran sam u to. Ne tražim više dokaze jer sam ih dobio u izobilju', rekao nam je.


Otkako se pojavio u dresu Vatrenih kad je pokazao da se na njega može ozbiljno računati, 26-godišnji Martin Erlić osvojio je javnost svojim iskrenim pričama iz života u kojem mu nije strano pomogati roditeljima na obiteljskom imanju u Tinju. Time je potvrdio da ga zvjezdani status ni malo nije promijenio, decentan je tek kad je u pitanju njegov ljubavni život kojeg je diskretno otkrio na svom Instagramu. Naime, nedavno mu je na proslavi 26. rođendana, na kojoj su se okupili njegovi članovi obitelji, čestitku poslala i lijepa plavokosa Zadranka, 20-godišnja Nikolina Perković, a sve je pratila njihova zajednička fotografija na kojoj su zagrljeni.

Martin je tu objavio okrunio crvenim srcem, a da se među njima događa nešto lijepo potvrdile su i nedavne fotografije sa skijanja iz talijanskog Val gardene. Doduše, nisu objavljivali zajedničke fotografije ali su bili ondje u isto vrijeme. Hvaljeni stoper talijanskog Sassuola ni riječi za javnost nije rekao o romasi s mladom Zadrankom s kojom je tek, kako doznajemo, nekoliko mjeseci u vezi, već je samo za Story znakovito rekao: 'Sretan sam!'.


O sebi je jednom rekao da je dosadan tip jer se nije ni razveo, a da pritom nisu letjeli noževi i padale grube riječi. Vlado Kalember i dalje je miljenik publike, ali se unatoč zvjezdanom statusu koji ne jenjava 50 godina ne smatra zvijezdom. Sada već davne 1978. njegovu ‘Anu’ nije htjela objaviti ni jedna diskografska kuća. No nakon što je Saša Zalepugin pozvao Srebrna krila u kultnu emisiju ‘Nedjeljno popodne’, pokorili su ne samo bivšu državu, nego i svijet. Desetljećima ih zovu u Bugarsku, gdje su, primjerice, 1981. održali 45 koncerata.

Potkraj 70-ih i 80-ih prodavali su stotine tisuća ploča, punili dvorane diljem Jugoslavije pa i šire. Vlado Kalember je s bendom 4 sa nedavno obradio i pjesmu ‘Milenu’, na kojoj je svirao i peterostruki grammyjevac Daniel Vuletić. Imali su i kratku međunarodnu karijeru pod nazivom Silver Wings. Sada u studiju završava novu pjesmu ‘Opasno je ljubiti ženu koju želi ljubit svatko’ i silno se raduje što će sa Zdenkom Kovačiček biti kum kultnog kluba Saloon.

Ove i druge zanimljive priče pronađite u novom broju magazina Story, koji je na kioscima od 7. veljače.

Story_05_24 novi broj
story