Sajam vjenčanja Zagreb koji je ovog vikenda održan u Areni Zagreb glazbenim su nastupom uveličali Zsa Zsa, Neda Parmać i Trio Parmachy te Dino Petrić i razveselili mnogobrojne posjetitelje, a ponajviše članove udruge Veliko srce malom srcu.

'Meni je Sajam vjenčanja već postao tradicija. Nosila sam prije nekoliko godina čak i reviju, zbog čega mi je posebno drago ponovo biti dio ove manifestacije. Ovdje stvarno vlada neka romantična atmosfera, a ja najviše volim romantiku, tako da je ovo moje mjesto', rekla je mlada pjevačica Zsa Zsa.

Sajam vjenčanja Zagreb 2024
Sajam vjenčanja / Robert Gašpert 

'Drago mi je da sam i ove godine dio Sajma vjenčanja, pogotovo kada je riječ o jednom ovakvom humanitarnom projektu. Naravno, bilo bi mi drago da svi mladenci prepoznaju moj bend i mene kao najidealniju opciju za svoje vjenčanje', poručila je Neda Parmać, koja je na sajmu nastupala sa svojim bendom 'Trio Parmachi'.

Sajam vjenčanja Zagreb 2024
Sajam vjenčanja / Robert Gašpert 

U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Sajam vjenčanja 2024
Sajam vjenčanja / Marko Dušak Spinakergraphics 


Srce Sajma vjenčanja oduvijek je kucalo za najmlađe, a već šestu godinu za redom njegovi su heroji članovi udruge Veliko srce malom srcu – djeca s prirođenim srčanim greškama za koje je Sajam tradicionalno priredio dobrotvornu akciju - donatorsku tombolu.

Sajam vjenčanja Zagreb 2024
Sajam vjenčanja / Robert Gašpert 

'Sretni smo što Sajam vjenčanja pomaže našoj udruzi, a sva sredstva i novac koji će se prikupiti namijenjeni su radu udruge, primjerice kupovini potrebne medicinske opreme, izvođenju ciljanih edukacija i održavanju stambenog prostora u kojemu borave roditelji djece koja su na liječenju u Zagrebu, a nisu iz Zagreba', poručio je dr. med. Željko Đurić, kardiokirurg iz udruge Veliko srce malom srcu.

U galeriji pogledajte djelić atmosfere s glazbenog druženja u povodu dobrotvorne akcije Sajma vjenčanja u Areni Zagreb, a kojim je ujedno proslavljen i jubilarni 25. rođendan ove najveće i najraskošnije manifestacije vjenčane tematike u regiji.

Sajam vjenčanja / Robert Gašpert Sajam vjenčanja Zagreb 2024. humanitarno druženje

Sajam vjenčanja / Robert Gašpert Sajam vjenčanja Zagreb 2024. humanitarno druženje

Sajam vjenčanja Zagreb 2024 humanitarno druženje Veliko srce malom srcu
YouTube Sajam vjenčanja Zagreb 2024