Proteklog vikenda Arena Zagreb bila je središte wedding industrije u Hrvatskoj i regiji! Preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja na više od 5500 m2, nekoliko tisuća posjetitelja – budućih mladenaca, ljubitelja vjenčanja i profesionalaca – sve je to Sajam vjenčanja Zagreb, ali i mnogo više…

Sajam vjenčanja 2024
Sajam vjenčanja / Marko Dušak Spinakergraphics 

Ova regionalno najveća, najraskošnija i najoriginalnija manifestacija vjenčane tematike okupila je renomirane salone vjenčanica i dizajnere, među njima po prvi puta i Aleksandru Dojčinović (Le Concept By Alex) i Zorana Mrvoša, zlatare, cvjećare i slastičare, catering kuće, fotografe, dekoratere, oganizatore vjenčanja te ostale predstavnike za organiziranje svadbene svečanosti…

Sajam vjenčanja 2024
Sajam vjenčanja / Marko Dušak Spinakergraphics 

Na radionicama o trendovima u vjenčanoj modi, zaručničkom i vjenčanom prstenju, dekoriranju i uređenju, glazbenim i plesnim prezentacijama te degustacijama slastica izlagači su otkrili vodeće svjetske trendove u wedding industriji i predstavili najbolje od najboljeg za dan iz snova.

Sajam vjenčanja 2024
Sajam vjenčanja / Marko Dušak Spinakergraphics 

Posebna je poslastica bilo glazbeno-cocktail druženje na kojem su zvijezde - Zsa Zsa, Neda Parmać s bendom Trio Parmachy i Dino Petrić - pjesmom podržale donatorsku akciju Sajma vjenčanja Zagreb s ciljem pomoći za Udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama - Veliko srce malom srcu.

Sajam vjenčanja 2024
Sajam vjenčanja / Marko Dušak Spinakergraphics 

Uz tradicionalnu humanitarnu akciju koju Sajam vjenčanja Zagreb iz godine u godinu održava s višim ciljem za najmlađe, najveća je vrijednost ove manifestacije što već četvrt stoljeća doprinosi rastu, razvoju i daljnjem unapređenju domaćih obrtnika i tvrtki iz vjenčane industrije. Uz želju da i idućih četvrt stoljeća ‘plovi’ u tom smjeru, Sajmu vjenčanja Zagreb čestitamo 25. rođendan!

Sajam vjenčanja / Marko Dušak Spinakergraphics Sajam vjenčanja Zagreb 2024.
Sajam vjenčanja / Marko Dušak Spinakergraphics Sajam vjenčanja 2024.