S dodjele Oscara samo odabrani odlaze kao pobjednici, ali zato svi nominirani uredateljskoj i glumačkim kategorijama, te voditelj Jimmy Kimmel kući odlaze s jedinstvenom darovnom vrećicom, jedinstvenim gift bagom. A što se nalazilo u ovogodišnjoj vrećici iznenađenja? Prema dostupnim informacijama nalazili su se darovi u ukupnoj vrijednosti od 178 000 dolara, preciznije 178 410 dolara. Za sadržaj vrećice i ove se godine pobrinula marketinška agencija Distinctive Assets čiji osnivač Lash Fary uvijek pronađe savršene "utješne" darove.

Ovogodišnja "utješna nagrada" je sadržavala mnoštvo skupih darova, uključujući boravak od tri noći u Švicarskoj, u ski-resortu Chalet Zermatt Peak, a čija vrijednost iznosi 50 000 dolara, gdje osoba koja je dobila dar može pozvati određeni broj gostiju koji će svi zajedno uživati u luksuznim vilama i blagodatima odredišta. Unutar gift baga se nalazi i boravak od tri noći u privatnoj vili u St. Bartsu kao i sedmodnevni holistički wellness odmor u Kaliforniji u vrijednosti od 24 000 dolara.

Ali, to nije sve. Dio vrijednog dara je Miage set za njegu kože čija je vrijednost 515 dolara, kozmetički microneedling tretman u vrijednosti od 10.000 dolara, te Helight terapeutski uređaj za terapiju spavanja čija je vrijednost 140 dolara. Za još zdraviji život poklon vrećica uključuje i wellness savjetovanje s dr. Nayanom Patelom, zvučne kupke slavne iscjeliteljice Kate Schofiel, muške beauty proizvode Adonis Arcana, LiverMD dodatke prehrani za čišćenje jetre te druge proizvode.


Ali, uz sve navedeno u vrećicu su još "stali" atraktivni roštilj Schwank Grill koji hranu priprema infrared tehnologijom, u vrijednosti od 1350 dolara, odabrane TOR kuhinjske uređaje poput hladnjaka za vinske boce čija vrijednost doseže 2000 dolara, Rubikovu kocku koja slavi 50 godina postojanja, luksuzne jastuke Throw Pillow by Cate Brown Studio, druženje s Carlom Christmanom, slavnim mađioničarem, te, zanimljivo, i sok vrijednosti 9 dolara.

A kako zaslužiti da baš vaš proizvod završi u slavnoj vrećici? Prije svega proizvodi i usluge se prijavljuju uz potrebnu prezentaciju te ukoliko ih se prihvati moraju platiti 4000 dolara za sudjelovanje. Prošlogodišnji gift bag je procijenjen na 125.000 dolara, a za ovogodišnji prilika se pružila i manjim poduzećima, brendovima u vlasništvu žena i društveno aktivnih pojedinaca.

Ukupno 60 darova, a prema izjavi Faryja, nitko nikada nije iskoristio sve bonove za realizaciju darova iz goodie baga. Prema Faryju, Viola Davis iskoristila je jednu od svojih ponuda iz darovne vrećice tako da je rezervirala obiteljski odmor na Havajima. Redatelj Ron Howard je iskoristio ponudu za boravak u luksuznom odmaralištu u Connecticutu, a Melissa McCarthy iskoristila je vaučer za naručivanje umjetničkog djela po narudžbi za rođendan svog supruga.