Kao najbolja najava treće sezone obožavane serije The Bear stigao je službeni trailer, jer do nove sezone broji se sitno. Najavu kao i službeni datum prikazivanja na svom Instagram profilu podijelio je i Jeremy Allen White, a trailer otkriva kako se Carmy uspio izvući iz zaključane komore na kraju druge sezone.

Jeremy Allen White, serija The Bear
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Ayo Edebiri, serija The Bear
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia Ayo Edebiri

Prema najavama u treću sezonu se vraćaju i Ayo Edebiri kao i Ebon Moss-Bachrach. I dok se s nestrpljenjem iščekuju nova kuharska iskušenja, za podsjetit je kako je prva sezona osvojila je 10 Emmyja, a druga se ovjenčala sa čak 6 osvojenih nagrada, a uspjeh su potvrdile i nagrade osvojene na Golden Globes i Critics Choice Awards, što je i više nego vrijedan znak uspješnosti serije čija se treća sezona dolazi na streaming kanale 27. lipnja.

Ebon Moss-Bachrach, serija The Bear
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia Ebon Moss-Bachrach

Serija 'The Bear'
Imdb 

Jeremy Allen White, serija The Bear
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia Jeremy Allen White


Ono što je posebno privuklo pažnju je vijest koja nije službeno potvrđena, a to je da se uskoro sprema i 4. sezona, koja se prema govrkanjima snimala paralelno s trećom sezonom. Razlog? Za pretpostaviti su zgusnuti rasporedi zvijezda serije kao što su Jeremy Allen White i Ayo Edebiri, baš kao i tvorac serije Christopher Storer, koji navodno ima dugačak popis projekata koji su mogući tek nakon što zaključi priču vezanu uz The Bear. Ali prije svega dočekajmo treću sezonu!