Karijera nagradama nagrađenog glumca u uzlaznoj je putanji i sve je jasnije zašto se uz treću sezonu snima i četvrta sezona nagrađivane serije 'The Bear'. Glavna zvijezda Jeremy Allen White ima sve više zanimljivih ponuda, vrijeme je za nove projekte, a prema medijskim navodima, White je u pregovorima preuzimanja uloge rock superzvijezde u biopicu Deliver Me From Nowhere, filma o slavnom Bruceu Springsteenu.

Bruce Springsteen 2023
JAMES ARTHUR GEKIERE / AFP / Profimedia 

Deliver Me from Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska
Crown Knjiga Deliver Me from Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska

Temeljen na istoimenoj knjizi Warrena Zanesa iz 2023., film bi se trebao fokusirati na stvaranje Springsteenova albuma Nebraska iz 1982., koji je mnogima poznat po tome što je označio novi Springsteenov umjetnički smjer. Nebraska je bio Springsteenov šesti studijski album i objavljen je dvije godine prije nego što je 1984. izašao njegov hit Born in the U.S.A. Album Nebraska je dospio na Rolling Stoneovu liste 500 najboljih albuma svih vremena.

Knjiga Deliver Me From Nowhere govori o Springsteenovom životu, načinu na koji se nosio s očevom depresijom i vlastitim iskustvima s bolešću. Film se navodno snima pod nadzorom Springsteena i njegovog tima.

springsteen nebraska album
Columbia Records Album Nebraska, 1982


Prema navodima, pregovori su u ranoj fazi, Scott Cooper potpisuje script i režiju, a na vama je da pokušate zamisliti Whitea u ulozi slavnog Springsteena.