Ovaj tjedan Merkur ulazi u Blizance, i to danas, i u njima ostaje do 17. lipnja. U utorak Merkur će napraviti konjukciju s Jupiterom koji je također nedavno ušao u Blizance. Nadahnut će nas da reinterpretiramo svoje ciljeve s povećanom nadom, vjerom, optimizmom i vizijom. Istog dana, godišnja konjunkcija Sunca i Jupitera u Blizancima predstavlja idealnu priliku za vizualizaciju onoga što težimo materijalizirati.

Mladi Mjesec u Blizancima u četvrtak pozvat će nas da ponovno usredotočimo svoje namjere na one teme nade, optimizma i vjere postavljajući ton za nadolazeću godinu dok se Jupiter kreće kroz Blizance do lipnja 2025. godine. U nedjelju, Mars ulazi u stabilizirajući Bik gdje će ostati do 20. srpnja. Ovaj tranzit osnažuje sve znakove zodijaka da govore i prakticiraju vrijednosti, postavljajući svoje živote tako da obuhvaćaju više sigurnosti, dosljednosti, zadovoljstva i integriteta.

U nastavku vam donosimo prognozu za svaki horoskopski znak za nadolazeći tjedan.

Astro horoskop Merkur
rawpixel 

Ovan

Ovaj tjedan donosi prilike za profesionalni napredak. Vaša energija i entuzijazam bit će visoki što će vam pomoći u postizanju ciljeva. Budite oprezni u komunikaciji s kolegama i izbjegavajte nesporazume. Na osobnom planu, vrijeme je za rješavanje starih nesuglasica.

Bik

Financijske prilike dolaze u fokus. Možda ćete dobiti neplanirani prihod ili priliku za investiciju. U ljubavi, vrijeme je za iskrene razgovore s partnerom. Ako ste slobodni, moglo bi doći do zanimljivog susreta s osobom koja dijeli vaše vrijednosti.

Blizanci

Vaš društveni život bit će dinamičan i ispunjen. Očekujte puno poziva i prilika za druženje. Na poslu, budite spremni za nove zadatke i izazove. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu očekivati romantične prilike, dok će oni u vezi uživati u skladnim trenucima.

Rak

Ovaj tjedan donosi fokus na zdravlje i dobrobit. Razmislite o uvođenju novih rutina koje će poboljšati vašu fizičku i mentalnu kondiciju. Na poslu, vaša marljivost će biti primijećena i nagrađena. U ljubavi, vrijeme je za produbljivanje emocionalnih veza.

Horoskop astro zvijezde
rawpixel 

Lav

Kreativnost će biti na vrhuncu. Iskoristite je za napredak u projektima i hobijima. Na radnom mjestu, vaša karizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, slobodni Lavovi mogu očekivati zanimljive susrete, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima.

Djevica

Obiteljski odnosi dolaze u prvi plan. Posvetite vrijeme najbližima i rješavanju obiteljskih pitanja. Na poslu, fokusirajte se na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore i emotivnu podršku partneru.

Vaga

Komunikacija je ključna ovog tjedna. Iskoristite svoje vještine da riješite nesuglasice i unaprijedite odnose. Na poslu, očekujte nove projekte koji će zahtijevati vašu pažnju i diplomaciju. U ljubavi, slobodne Vage mogu očekivati flert, dok će one u vezi osjetiti harmoniju.

Astro horoskop Merkur
rawpixel 

Škorpion

Financijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam da postignete ciljeve. U ljubavi, slobodni Škorpioni mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi osjetiti obnovljenu strast.

Strijelac

Ovaj tjedan je povoljan za osobni razvoj i samoispitivanje. Razmislite o ciljevima i željama te napravite planove za njihovo ostvarenje. Na poslu, vaša vizija i optimizam donose vam uspjeh. U ljubavi, slobodni Strijelci mogu očekivati nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama.

Jarac

Odmor i introspekcija su ključni ovog tjedna. Pronađite vrijeme za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima. Na poslu, budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu osjetiti nostalgiju, dok će parovi uživati u intimnim trenucima.

Horoskop
rawpixel 

Vodenjak

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu, vaša inovativnost i originalnost bit će cijenjeni. U ljubavi, slobodni Vodenjaci mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u skladnim odnosima.

Ribe

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite prilike za napredak i usavršavanje. Na poslu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodne Ribe mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emocionalnim razgovorima.