Mladi Mjesec u lipnju zabljesnut će u Blizancima i to 6. lipnja, a podsjećamo kako je mladi Mjesec dobrodošao trenutak za sve vezano uz nove početke i pokretanje projekata. Ovaj nebeski događaj, koji se događa svakog mjeseca, poziva nas da zakoračimo u nešto novo - nešto što možda niste ni svjesno znali ili tražili, a karakterizira ga osjećaj optimizma.

Ovaj nadolazeći mladi mjesec, jedan od najsretnijih u godini, poziv je na akciju, nadahnjujući nas da prihvatimo dobre vibracije koje donosi. Mladi Mjesec u Blizancima naglašava komunikaciju, intelekt. I dok se možete osjećati pomalo raspršeno, zadržite se na želji za druženjem, učenjem, razumijevanjem ljudi i svijeta oko vas. Jer duh ovog mladog Mjeseca je prigrliti ovu energiju i pronaći načine za započinjanje novih koraka. Ljepota ovog mladog Mjeseca je i u snažnoj vezi s Venerom, Merkurom i Jupiterom, jer je trenutno čak pet planeta u znaku Blizanaca, a to otvara brojne mogućnosti, s naglaskom planiranja osobnih ciljeva i pobjeda.

A što ovaj mladi Mjesec donosi svakom znaku zodijaka? Otkrivamo.


Ovan

Inspiraciju za planove i otvorena pitanja pronaći ćete u vama bliskom krugu obitelji i prijatelja. Ovaj mladi Mjesec je poticaj za vašu mentalnu stimulaciju i društvenu percepciju. Odličan je trenutak da svijet vidite novim očima i pronađete rješenja za vaše buduće korake. U tome ćete biti još uspješniji ako zastanete na trenutak i dobro promislite o rutini. Pripremite osobnu strategiju koja će vam biti od pomoći u ostvarivanju ciljeva te uskočite u nove avantur ispunjeni entuzijazmom po kojem ste poznati.

Bik

Ovaj mladi Mjesec omogućit će vam da osvježite svoj svijet sigurnosti i vrijednosti - bilo da se radi o vašim materijalnim stvarima ili osjećaju vlastite vrijednosti. Iskoristite ovu priliku kako bi istražili nove načine zarađivanja novca. Budite otvoreni za promjenu stvari do kojih vam je stalo, jer bi vas mogle iznenaditi nove, još i bolje. Za ostvarenje novih (materijalnih) rezultata dobro je pripaziti na budžet i ulaganja.


Blizanci

Mladi Mjesec u vašem znaku govori o novom poglavlju vezanom uz vas i vaš identitet. Očekuju vas prilike za nova poznanstva, druženja ali i predstavljanja samih sebe, što može dovesti do osobnog rasta i promjene. Važno je biti iskren prema samome sebi, te pokazati se u punom sjaju bez skromnosti ali i bez osobnih obmana.

Horoskop
rawpixel 


Rak

S mladim Mjesecom u Blizancima, možete očekivati zanimljive snove i otkrića o samima sebi. Ako je potrebno pričajte o doživljenom s bliskom osobom jer će vam to pomoći u razumijevanju okolnosti u kojima se nalazite. Vjerojatno ćete se osjećati malo sporije od svih oko vas, savjet je, ne opterećujte se, idite svojom brzinom.

Leo

Mladi Mjesec pomaže vam u pogledu na sljedeće poglavlje života. Uz priliku da se pripremite za to kako želite da vaša budućnost izgleda, odvojite malo vremena da razmislite o tome kako vaš svijet sada izgleda. Čemu trenutno težite? Kako izgleda vaša zajednica i društveni život? Ako morate napraviti bilo kakve zaokrete, sada je vrijeme da ispravite kurs dok razmišljate kamo idete sljedeće. Budite sigurni da ste okruženi pojedincima koji žele postići istu razinu uspjeha kao i vi.

Djevica

Uz toliko promjena i prilika za rast i razvoj, konačno imate priliku zakoračiti u srž stvari. Sada je trenutak da procijenite svoju profesionalnu reputaciju. Razmislite kakav trag želite ostaviti na svijetu i kako to planirate ostvariti. Možda će vam biti teško odabrati jedan put. Dvojnost Blizanaca donijet će vam najviše potencijala s ovim mladim Mjesecom. Vaša snaga dolazi iz vaše sposobnosti planiranja, i iako je plan trenutno neophodan, prepustiti se, nastavite tim smjerom kretanju dok vam se budu otvarali novi putevi.

Horoskop planeti astro
rawpixel 

Vaga

Možda ćete se osjećati nepovezano sa samim sobom, pa čak i zbunjeno uz pitanje gdje se najbolje uklapate. Mladi Mjesec će vam pomoći da otvorite svoj um i procijenite smisao i osobnu svrhu. Međutim, bilo bi najbolje da ne čekate da odgovori dođu do vas. Dopustite sebi da vas pitanja koja trenutno imate, potaknu, jer tako ćete najbolje složiti osobnu slagalicu. Družite se, surađujte, upijajte od drugih.

Škorpion

Sada je najbolje vrijeme da napravite planove koji će vam pružiti više sigurnosti, kao i onima koje volite. Bilo da to znači planiranje razgovora o tome što vas muči ili čak o tome kako trebate biti bolji u zajedničkim financijskim nastojanjima, krenite u smjeru razgovora, rješavanja i planiranja. Zdravi razgovori bez nepotrebnih emocija donijet će odlične rezultate.

Strijelac

Bilo da tražite ljubav, poslovnog partnera ili čak da udahnete novi život svojim trenutnim vezama, to možete učiniti s ovim mladim Mjesecom. Ali važan korak je napraviti malo prostora zate nove odnose, veze, a u tome ćete uspjeti ako otpustite neke trenutne. Za uspjeh u novoj vezi bit će potrebno i malo strasti, dok ćete za uspješan novi poslovni odnos, morati zadržati profesionalni stav. Odlučite se što vam je prioritet, ali zapamtite kako imate velike šanse za uspjeh.

Horoskop
rawpixel 

Jarac

Smiješi vam se novi početak vezan za vaše zdravlje, navike i planove. Za uspjeh je važno realno sagledati vaše dosadašnje rutine i prilagoditi ih novim okolnostima. Možda ste trenutno rastreseniji i raštrkaniji, stoga odvojite malo vremena da pogledate kako provodite dane i zavirite u učinkovitost svojih postupaka. Kada povežete tu spoznaju s osobnim ciljevima, odredite prioritete kako i gdje provodite svoje vrijeme.

Vodenjak

Vaša kreativnost i inspiracija doživljavaju uzlet, postajete sve koketniji. Vrijeme je da se barem na kratko okrenete samima sebi, odredite što vas čini najsretnijima i nemojte se ograničavati na jednu stvar. Počnite planirati buduće korake, jer ovo je sjajno vrijeme da se prisjetite kako za vas izgledaju radost i zadovoljstvo.

Ribe

Ovaj mladi Mjesec pomaže da izgradite veze s krugom bliskih ljudi, s naglaskom na obitelj. Sigurne i emocionalno ispunjavajuće odnose možete početi graditi kada si dopustite iskazivati svoje potrebe. Za to je prije svega važan razgovor, i to s vama ključnim osobama, jer kad one razumiju što želite i što vam je potrebno, odnosi će dobiti novu kvalitetu.