Energija punog Mjeseca u Jarcu iz vikenda iza nas i dalje odjekuje početkom novog tjedna. Dakle, još uvijek njegov utjecaj nije u potpunosti završio, pogotovo jer se ove godine podudario s ljetnim solsticijem na sjevernoj hemisferi, ujedno i najdužim danom u godini te simbolom vrhunca svjetlosti i energije.

Kada je riječ o novom tjednu, najznačajniji će događaj definitivno biti početak retrogradnog Saturna koji će u svom hodu biti od 29. lipnja do 15. studenog kroz duboka mora Riba. Kao što već znamo, kada god veliki planet promijeni smjer, događaju se snažne promjene, stoga obratite pozornost na sve što se mijenja u tjednu koji je pred nama.

26. lipnja bit će prekrasan dan za poslove, sklapanje ugovora ili pravljenje dugoročnih planova, dok će 29. lipnja biti savršen za romantiku ili druženje, a nježna energija Raka aktivirat će ljubavnu magiju.

S obzirom na ovotjedni astrološki spoj, saznajte svoj horoskop za nadolazeći tjedan. 

Horoskop
rawpixel 

Ovan 

Ovaj tjedan donosi vam prilike za introspekciju i osobni rast. Mogući su manji izazovi na poslu, ali vaša energija i upornost pomoći će vam da ih prevladate. U ljubavi, slobodni Ovnovi mogu očekivati neočekivane susrete, dok će oni u vezi osjećati potrebu za dubljom povezanošću s partnerom.

Bik 

Financijska pitanja bit će u središtu pozornosti ovog tjedna. Moguće su prilike za dodatni prihod ili pametne investicije. Na osobnom planu, obiteljski odnosi zahtijevaju vašu pažnju. U ljubavi, vrijeme je za iskrene razgovore s partnerom kako biste ojačali vezu i riješili eventualne nesporazume.

Blizanci 

Društveni život bit će bogat i dinamičan. Očekujte puno prilika za druženje i nova poznanstva. Na poslu, vaša komunikacijska vještina bit će ključna za postizanje ciljeva. U ljubavi, slobodni Blizanci mogu upoznati nekoga posebnog, dok će oni u vezi uživati u skladnim i zabavnim trenucima.

Horoskop
rawpixel 

Rak 

Fokus ovog tjedna bit će na vašem zdravlju i dobrobiti. Posvetite se fizičkim aktivnostima i zdravijoj prehrani. Na radnom mjestu, vaša marljivost bit će primijećena i nagrađena. U ljubavi, slobodni Rakovi mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi produbiti emocionalnu povezanost.

Lav 

Kreativnost će biti na vrhuncu ovog tjedna. Iskoristite je za napredak u projektima i hobijima. Na poslu, vaša karizma privlači pozitivnu pažnju. U ljubavi, slobodni Lavovi mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u strastvenim trenucima i međusobnoj podršci.

Djevica 

Obiteljski odnosi dolaze u prvi plan. Posvetite vrijeme najbližima i rješavanju obiteljskih pitanja. Na poslu, fokusirajte se na detalje i budite precizni u izvršavanju zadataka. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore i emotivnu podršku partneru kako biste ojačali svoju vezu.

Horoskop
rawpixel 

Vaga 

Komunikacija je ključna ovog tjedna. Iskoristite svoje vještine da riješite nesuglasice i unaprijedite odnose. Na poslu, očekujte nove projekte koji će zahtijevati vašu pažnju i diplomaciju. U ljubavi, slobodne Vage mogu očekivati flert i uzbudljive susrete, dok će oni u vezi osjetiti harmoniju i bliskost.

Škorpion 

Financijska pitanja dolaze u fokus. Razmislite o dugoročnim investicijama i štednji. Na poslu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam da postignete ciljeve. U ljubavi, slobodni Škorpioni mogu privući nekoga posebnog, dok će parovi osjetiti obnovljenu strast i povezanost.

Strijelac 

Ovaj tjedan je povoljan za osobni razvoj i samoispitivanje. Razmislite o ciljevima i željama te napravite planove za njihovo ostvarenje. Na poslu, vaša vizija i optimizam donose vam uspjeh. U ljubavi, slobodni Strijelci mogu očekivati nova poznanstva, dok će parovi uživati u zajedničkim avanturama i novim iskustvima.

Horoskop
rawpixel 

Jarac 

Odmor i introspekcija su ključni ovog tjedna. Pronađite vrijeme za opuštanje i razmišljanje o budućim koracima. Na poslu, budite strpljivi i fokusirani. U ljubavi, slobodni Jarčevi mogu osjetiti nostalgiju za prošlim vezama, dok će parovi uživati u intimnim trenucima i međusobnoj podršci.

Vodenjak 

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Iskoristite prilike za umrežavanje i upoznavanje novih ljudi. Na poslu, vaša inovativnost i originalnost bit će cijenjeni. U ljubavi, slobodni Vodenjaci mogu očekivati uzbudljive susrete, dok će oni u vezi uživati u skladnim odnosima i zajedničkim planovima.

Ribe 

Karijera i profesionalni ciljevi dolaze u fokus. Iskoristite prilike za napredak i usavršavanje. Na poslu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, slobodne Ribe mogu očekivati romantične prilike, dok će parovi uživati u dubokim emocionalnim razgovorima i povezanosti.