Na korak smo do godišnjih odmora i ljetnih putovanja, i ako ste još u nedoumici gdje putovati, zavirite što vam poručuju zvijezde, jer upravo vaš horoskopski znak može odigrati ključnu ulogu u odabiru idealne destinacije. Svaki znak ima svoje jedinstvene karakteristike i sklonosti, koje se odražavaju i na način na koji provodite svoje slobodno vrijeme. Bilo da ste pustolovni Ovan, romantične Ribe ili praktični Jarac, zvijezde pomažu u otkrivanju destinacija koje će savršeno odgovarati vašoj osobnosti. U nastavku teksta doznajte gdje biste trebali otputovati ovog ljeta prema svom astrološkom znaku!


Ovan

Ovnovi su dinamični i pustolovni pa će uživati u uzbudljivom putovanju automobilom. Vole novo, neotkriveno te istraživati nova mjesta, pa je putovanje slikovitim cestama idealno za njih. Divljenje prirodnim ljepotama, spontana zaustavljanja i adrenalinske aktivnosti zasigurno će zadovoljiti njihovu vatrenu prirodu.

Bik

Bikovi cijene udobnost i luksuz pa je boravak u takvom hotelu savršen izbor. Hedonisti su i uživaju u ležernom tempu, pa će cijeniti vrhunsku uslugu, spa tretmane i gurmanske obroke. Destinacija koja nudi prirodne ljepote i udoban smještaj svidjet će se rođenima u ovom znaku.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i druželjubivi pa je stan u centru grada idealan za njih. Pronaći će zadovoljstvo u istraživanju gradskih ulica, posjećivanju muzeja i upoznavanju novih ljudi. Važna im je lokacija stana koja im mora pružati dovoljno slobode da istražuju grad prema vlastitim željama.

Rak

Rakovi su emotivni i cijene domaću atmosferu pa će uživati u opuštenom odmoru u kolibi uz jezero. Boravak u prirodi i blizini vode omogućuje im da se stvarno opuste i povežu sa svojim najdražima. Ugodno i mirno okruženje najbolji je način da rakovi napune baterije.

Horoskop putovanja
rawpixel 

Lav

Lavovi su hrabri i vole luksuz pa je za njih idealan let na neku egzotičnu destinaciju. Vole se osjećati posebnima i cijenjenima pa će uživati u vrhunskoj usluzi i uzbudljivim izletima. Putovanje zrakoplovom omogućuje im istraživanje dalekih destinacija i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Djevica

Djevice su organizirane i praktične pa će uživati u planiranom putovanju automobilom. Vole strukturu i detaljne planove, pa će im putovanje automobilom dati fleksibilnost i kontrolu nad svakim aspektom putovanja. Destinacije s bogatom kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama bit će posebno privlačne Djevicama.

Vaga

Vage vole estetiku i sklad pa je za njih idealan odmor u elegantnom boutique hotelu. Uživat će u sofisticiranim interijerima, vrhunskoj kuhinji i kulturnim doživljajima. Gradovi bogate povijesti i umjetnosti ponudit će Vagama pravu ravnotežu između opuštanja i istraživanja.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i tajanstveni pa će uživati u istraživanju egzotičnih destinacija avionom. Vole otkrivati nove kulture i duboke priče, pa će cijeniti destinacije s bogatom poviješću i tajnama. Putovanje zrakoplovom omogućuje im da urone u nova okruženja i prošire svoje horizonte.

Strijelac

Strijelci su samostalni i avanturistički nastrojeni pa je za njih idealno avanturističko putovanje automobilom. Vole slobodu i mogućnost spontanog istraživanja, pa će uživati u dugim vožnjama slikovitim krajolicima. Destinacije koje nude adrenalin i nova iskustva posebno će privući Strijelce.

Horoskop putovanja
rawpixel 

Jarac

Jarci su praktični i ambiciozni pa je za njih idealan odmor s poslovnom tematikom u luksuznom hotelu. Vole spajati posao i zadovoljstvo, pa će cijeniti destinacije s dobrim poslovnim mogućnostima i vrhunskim smještajem. Gradovi s bogatom kulturnom baštinom i poslovnim mogućnostima ponudit će Jarcima najbolje od oba svijeta.

Vodenjak

Vodenjaci su inovativni i vole istraživati, pa je putovanje avionom na futuristička odredišta idealno za njih. Vole nova iskustva i tehnološke inovacije pa će uživati posjećujući gradove koji nude naprednu infrastrukturu i jedinstvene atrakcije. Putovanje zrakoplovom omogućuje im brzo i jednostavno istraživanje dalekih odredišta.

Ribe

Ribe su sanjive i emotivne pa je za njih idealan opuštajući odmor u apartmanu na moru. Uživaju u mirnom okruženju gdje se mogu povezati sa svojim osjećajima i prirodom. Udoban prostor će im pružiti dovoljno prostora i slobode da se stvarno opuste i uživaju u svom odmoru iz snova.

 Izvor: Elle.rs