Ljeto je stiglo, zakoračili smo u vladavinu horoskopskih Rakova i položaja planeta koji će utjecati na svaki znak zodijaka. Srpanj nudi obilje prilika za uživanje u putovanjima, hrani i prirodi zahvaljujući Marsu u Biku po prvi put od 2022. Ulaskom u kolovoz snažnije ćemo osjećati utjecaj retrogradnog Merkura u Lavu s naglaskom na dublje osjećaje.

Ovan

Sa Suncem u Raku, fokus na dom i obitelj potiče vas da unutar samih sebe potražite odgovor što za vas znači stabilnost. Ljeto pred vama je savršeno za uživanje u sjećanjima na ljetovanja iz djetinjstva, druženje s obitelji i prijateljima ali i samim sobom. Mogla bi vas sustići nostalgija ali i uživanje u omiljenim serijama i play listama, ali pred vama je i prilika za preslagivanje ormara rješavanja viškova odjeće i stvari.

Bik

Topli ljeti dani donose vam izraženu bliskost s članovima obitelji ali i krugom prijatelja. To je odlično za pomalo uspavanog Bika da se otvori i stvori nova poznanstva i prijateljstva. Iskoristite svaku priliku za druženjem, upustite se organiziranje druženja uz roštilj, bazen ili na terasi uz more, jer osim lijepih uspomena ljeto biste mogli zatvoriti i novim prijateljstvima.


Blizanci

Ljeto je tek na početku a vi ste već puni planova?! To je za svaku pohvalu ali i poziv da budete u ravnoteži između planiranih putovanja i budžeta. Budite realni, potražite dodatni izvor prihoda, planirajte realno. Smiješi vam se odlično ljeto.

Horoskop ljeto cvijeće
rawpixel 


Rak

Pred vama je ljeto u koje ste zakoračili vašim mjesecom. Priželjkujete ljeto ispunjeno energijom, ljubavlju i pažnjom, ali pripazite da se ne uvučete u vašu ljušturu. Zato je važno zapitati se što stvarno želite, te se otvoriti druženjima, novim poznanstvima ili jednostavno povremenom uživanju uz more.

Leo

Planiranje ljetnih aktivnosti ali i rođendana vaša je omiljena aktivnost. Neka vas ne iznenadi osjećaj preopterećenosti, jer ovo ljeto ćete nastojati sami sebi odgovoriti na pitanja koja povezuju vašu prošlost, sadašnjost i budućnost; te traženje odgovora vezanih uz promišljanja na temu koje situacije želite promijeniti i prilagoditi. Uživajte u dobrim filmovima i solo trenucima.

Djevica

Sunce i ljeto su tu kako bi vas potaknuli na planiranje, organiziranje i u uživanje u putovanjima i ljetnim radostima. Zato iskoristite naklonost zvijezda, pokrenite se, pronađite pojedince koji su savršen odabir za ljetna druženja i budite otvoreni za nova prijateljstva. U raspored ubacite koncerte i festivale!

Horoskop
rawpixel 

Vaga

Dok mnogi promišljaju o odmoru i ljetovanju vi se bavite promišljanjima na temu karijere. Osjećate se motivirano, a pojedinci oko vas primjećuju vaše talente i energiju. Ali ipak nemojte biti isključivo poslovni, ljetna druženja su savršena prilika za nova poznanstva, nove i uzbudljive prilike. Rooftopovi i kokteli možda su i vaša dobitna kombinacija!

Škorpion

Ljeto je tu i vrijeme je za vaša sezonska putovanja jer sve je u znaku odličnih ljetnih vibracija. Bit ćete motivirani i nadahnuti za nove avanture. Osim za putovanja, ovo ljeto je odlično i za online edukacije, i postoji mnogo načina da zadovoljite i strast za putovanjem i želju za osobnim rastom kako bi još spremniji dočekali jesen.

Strijelac

Sunce u Raku osvjetljava područje vaše natalne karte povezano s intimnošću i dubokim sjećanjima, što vaš fokus usmjerava prema unutra. Razmislite o neriješenim problemima ili emocionalnoj prtljagi i nemojte se bojati podijeliti svoje misli i osjećaje sa svojim najbližim prijateljima. Priuštite si odmor za tijelo i dušu.

Horoskop
rawpixel 

Jarac

Ovog ljeta u fokusu su partnerstva, ugovori i razne suradnje. Ovo je idealno vrijeme da učvrstite svoje veze, kako ne romantične, tako i one vezane uz posao i dugoročne ciljeve. Vrijeme pred vama je odlično i za ozbiljne veze, ali i za prekide ako ste nezadovoljni odnosom u vezi. Zvijezde su na vašoj strani, vrijeme je za nove odluke.

Vodenjak

Pred vama su dani u kojima ćete se morati pozabaviti obavezama. Jer to je najbolji put ka stvaranju zdrave ljetne rutine, novih navika koje će povoljno utjecati na vas. Inače niste od organizacije i planiranja, ali pogled na kalendar je važan za određivanje prioriteta jer tu se krije tajna vašeg uspjeha. Uživajte u ljetu i uz nekoliko zanimljivih knjiga.

Ribe

Sunce u Raku aktiviralo je vašu kreativnost, strast za umjetnošću, i sljedećih nekoliko tjedana osjećat ćete se ekspresivno. Posvetite se onom što vas privlači jer tako ćete i raditi na osobnom samopouzdanju ali i romantičnim interesima. Moguće su ljetne avanture ili romantično ljeto u zagrljaju osobe koju iskreno volite.