Mjesec se smanjuje dok se ovog tjedna kreće kroz Bika, Blizance i Raka približavajući se mladom Mjesecu u Lavu sljedeće nedjelje. Tijekom ove završne faze mjesečevog ciklusa, projekti, emocije ili odnosi se bliže kraju. Ništa ne traje vječno, i to nije loše (iako nije uvijek lako). Vaš posao je pripremiti se za otpuštanje starog, tako da možete ući u novu fazu punog i željnog srca nakon što stigne mladi Mjesec. Konjunkcija Mjeseca i Marsa u Blizancima u utorak potaknut će vas na razmišljanje o tome kako u svoje ponašanje implementirate ono što zamišljate. Osim mladog Mjeseca, u nedjelju će Venera ući u Djevicu čineći sabranost i pozornost glavnim prioritetima za uspostavljanje sreće u vezi ovog ljeta.

Kako će ova astrološka zbivanja utjecati na vaš horoskopski znak, pročitajte u nastavku. 

Ovan 

Ovaj tjedan donosi puno energije i entuzijazma, dragi Ovnovi. Bit ćete puni inicijative i spremni za nove projekte. Na poslovnom planu, vaša odlučnost će donijeti pozitivne rezultate. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore s partnerom. Slobodni Ovnovi mogu očekivati uzbudljive susrete. Pazite na svoje zdravlje i ne pretjerujte s fizičkim naporima.

Bik

Tjedan pred vama donosi stabilnost i sigurnost. Na poslovnom planu, vaša marljivost će biti nagrađena. Ovo je povoljno vrijeme za financijske odluke i ulaganja. U ljubavi, fokusirajte se na dublje emocionalne veze s partnerom. Slobodni Bikovi mogu upoznati nekoga tko dijeli njihove vrijednosti. Pazite na prehranu i redovito vježbajte.

Blizanci 

Ovaj tjedan donosi dinamične promjene i nove prilike. Na poslovnom planu, vaša komunikacijska vještina i prilagodljivost će vam donijeti uspjeh. U ljubavi, budite otvoreni za nove susrete i flert. Slobodni Blizanci mogu očekivati uzbudljive trenutke. Za one u vezi, vrijeme je za otvorene razgovore s partnerom. Pazite na stres i pronađite vrijeme za opuštanje.

Horoskop
Shutterstock 

Rak 

Tjedan pred vama donosi emocionalnu stabilnost i sigurnost. Na poslovnom planu, vaša intuicija će vam pomoći u donošenju ispravnih odluka. U ljubavi, fokusirajte se na produbljivanje emocionalne povezanosti s partnerom. Slobodni Rakovi mogu upoznati nekoga tko će ih potpuno očarati. Pazite na obiteljske odnose i provodite više vremena s voljenima.

Lav

Ovaj tjedan je vaš, dragi Lavovi, i donosi vam puno strasti i uzbuđenja. Na poslovnom planu, vaša karizma i liderstvo će privući nove prilike. U ljubavi, budite spremni za strastvene trenutke s partnerom. Slobodni Lavovi mogu očekivati mnoge prilike za flert i nova poznanstva. Pazite na svoje zdravlje i ne zanemarujte fizičku aktivnost.

Djevica

Tjedan pred vama donosi stabilnost i sigurnost. Na poslovnom planu, vaša analitičnost i preciznost pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. U ljubavi, fokusirajte se na produbljivanje emocionalne povezanosti s partnerom. Slobodne Djevice mogu upoznati nekoga tko dijeli njihove vrijednosti. Pazite na svoje zdravlje i redovito vježbajte.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga 

Ovaj tjedan donosi sklad i harmoniju, drage Vage. Na poslovnom planu, vaša diplomatska vještina pomoći će vam u pregovorima i ostvarivanju ciljeva. U ljubavi, budite otvoreni za iskrene razgovore s partnerom. Slobodne Vage mogu očekivati uzbudljive susrete. Pazite na svoje zdravlje i pronađite ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Škorpion 

Tjedan pred vama donosi intenzivne emocije i strast. Na poslovnom planu, vaša odlučnost i strast pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. U ljubavi, budite spremni za strastvene trenutke s partnerom. Slobodni Škorpioni mogu očekivati uzbudljive susrete. Pazite na svoje zdravlje i ne pretjerujte s fizičkim naporima.

Strijelac 

Ovaj tjedan donosi avanturu i uzbuđenje, dragi Strijelci. Na poslovnom planu, vaša vizija i optimizam pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. U ljubavi, budite otvoreni za nove susrete i flert. Slobodni Strijelci mogu očekivati uzbudljive trenutke. Za one u vezi, vrijeme je za zajedničke avanture s partnerom. Pazite na stres i pronađite vrijeme za opuštanje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac 

Tjedan pred vama donosi stabilnost i sigurnost, dragi Jarčevi. Na poslovnom planu, vaša marljivost i posvećenost pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. U ljubavi, fokusirajte se na produbljivanje emocionalne povezanosti s partnerom. Slobodni Jarčevi mogu upoznati nekoga tko dijeli njihove vrijednosti. Pazite na svoje zdravlje i redovito vježbajte.

Vodenjak 

Ovaj tjedan donosi nove prilike i uzbuđenje. Na poslovnom planu, vaša inovativnost i originalnost pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. U ljubavi, budite otvoreni za nove susrete i flert. Slobodni Vodenjaci mogu očekivati uzbudljive trenutke. Za one u vezi, vrijeme je za zajedničke aktivnosti s partnerom. Pazite na svoje zdravlje i pronađite ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Ribe 

Tjedan pred vama donosi emocionalnu stabilnost i sigurnost. Na poslovnom planu, vaša intuicija i kreativnost pomoći će vam u ostvarivanju ciljeva. U ljubavi, fokusirajte se na produbljivanje emocionalne povezanosti s partnerom. Slobodne Ribe mogu upoznati nekoga tko će ih potpuno očarati. Pazite na svoje zdravlje i redovito vježbajte.

Horoskop
Shutterstock