Ljeto se zagrijava, a s njime i astrologija. Kako valovi srpnja polako jenjavaju, a mi ulazimo u sunčani i zlatni kolovoz, spremni smo za sve što nam on nudi i donosi. Ljetne romanse, ljubavne priče, nove lekcije koje ćemo naučiti, divni trenuci koji će postati još divnije uspomene... Saznajte što vam u ljubavnom smislu donosi kolovoz 2024.

Ovan 

Kolovoz donosi strastvene trenutke u vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, ovaj mjesec nudi vam priliku da upoznate nekoga tko će vas potpuno očarati. Vaša energija i entuzijazam privlačit će pažnju, stoga budite otvoreni za nove susrete. Za one u vezi, kolovoz će donijeti obnovljenu strast i dublju povezanost s partnerom. Razgovori o budućnosti i zajedničkim planovima mogu dodatno učvrstiti vaš odnos. Pazite da ne budete previše impulzivni  u svojim reakcijama i pokušajte slušati potrebe partnera.

Bik 

Kolovoz donosi stabilnost i sigurnost u vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga tko dijeli vaše vrijednosti i životne ciljeve. Budite strpljivi i otvoreni za nove prilike jer ljubav može doći iz neočekivanih izvora. Za one u vezi, ovo je mjesec za produbljivanje emocionalne povezanosti. Provedite kvalitetno vrijeme s partnerom i uživajte u zajedničkim trenucima. Razgovori o financijama i budućim planovima mogu biti korisni i ojačati vašu vezu.

Blizanci

Društveni život će biti u središtu pažnje ovog mjeseca. Ako ste slobodni, očekujte mnogo prilika za flert i zabavu. Vaša komunikacijska vještina i šarm privlačit će nove ljude, stoga iskoristite prilike za nova poznanstva. Za one u vezi, kolovoz donosi sklad i harmoniju. Otvoreni razgovori i zajedničke aktivnosti dodatno će učvrstiti vaš odnos. Pazite da ne zapostavite partnera zbog društvenih obaveza i pronađite ravnotežu između privatnog i društvenog života.

Horoskop
Shutterstock 

Rak 

Kolovoz donosi emotivnu stabilnost i duboke emocionalne trenutke. Ako ste slobodni, ovaj mjesec nudi priliku za romantične susrete i potencijalnu novu vezu. Vaša intuitivna priroda pomoći će vam da prepoznate pravu osobu. Za one u vezi, ovo je vrijeme za produbljivanje emocionalne povezanosti. Provedite više vremena s partnerom i razgovarajte o svojim osjećajima. Intimni trenuci i zajedničke aktivnosti dodatno će učvrstiti vaš odnos. Pazite da ne budete previše osjetljivi na partnerove riječi i pokušajte biti otvoreni za kompromise.

Lav

Kolovoz je vaš mjesec, dragi Lavovi, i vaš ljubavni život će biti pun strasti i uzbuđenja. Ako ste slobodni, očekujte mnogo prilika za flert i uzbudljive susrete. Vaša karizma i samopouzdanje privlačit će pažnju, stoga iskoristite prilike za nova poznanstva. Za one u vezi, ovo je vrijeme za strastvene trenutke i dublju povezanost s partnerom. Planirajte romantične izlaske i iznenadite partnera sitnim gestama pažnje. Pazite da ne budete previše dominantni u vezi i pokušajte slušati potrebe partnera.

Djevica

Kolovoz donosi stabilnost i emocionalnu sigurnost. Ako ste slobodni, ovaj mjesec nudi priliku za susret s nekim tko dijeli vaše vrijednosti i životne ciljeve. Budite otvoreni za nove prilike i ne bojte se pokazati svoje osjećaje. Za one u vezi, ovo je mjesec za produbljivanje emocionalne povezanosti. Provedite kvalitetno vrijeme s partnerom i razgovarajte o zajedničkim ciljevima. Pazite da ne budete previše kritični prema partneru i pokušajte biti otvoreni za kompromise.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga 

Kolovoz donosi sklad i harmoniju u vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, očekujte mnogo prilika za flert i zabavu. Vaša šarmantna priroda i komunikacijske vještine privlačit će nove ljude, stoga iskoristite prilike za nova poznanstva. Za one u vezi, ovo je vrijeme za otvorene razgovore i zajedničke aktivnosti. Provedite više vremena s partnerom i radite na produbljivanju emocionalne povezanosti. Pazite da ne zapostavite partnera zbog društvenih obaveza i pronađite ravnotežu između privatnog i društvenog života.

Škorpion 

Kolovoz je mjesec strasti i intenzivnih emocija. Ako ste slobodni, očekujte uzbudljive susrete i mogućnost za novu romantičnu vezu. Vaša magnetska privlačnost i strast privlačit će pažnju, stoga iskoristite prilike za nova poznanstva. Za one u vezi, ovo je vrijeme za strastvene trenutke i dublju povezanost s partnerom. Provedite više vremena zajedno i radite na produbljivanju emocionalne povezanosti. Pazite da ne budete previše posesivni ili ljubomorni i pokušajte biti otvoreni za iskrene razgovore.

Strijelac

Kolovoz donosi avanturu i uzbuđenje u vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, ovaj mjesec nudi priliku za nova poznanstva i uzbudljive susrete. Vaša optimistična priroda i ljubav prema avanturama privlačit će nove ljude, stoga iskoristite prilike za flert i zabavu. Za one u vezi, ovo je vrijeme za zajedničke avanture i nove doživljaje. Planirajte putovanja i aktivnosti koje će dodatno učvrstiti vaš odnos. Pazite da ne zapostavite partnera zbog svojih avantura i pronađite ravnotežu između osobnih i zajedničkih aktivnosti.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac 

Kolovoz donosi stabilnost i sigurnost u vaš ljubavni život. Ako ste slobodni, ovaj mjesec nudi priliku za susret s nekim tko dijeli vaše vrijednosti i životne ciljeve. Budite otvoreni za nove prilike i ne bojte se pokazati svoje osjećaje. Za one u vezi, ovo je mjesec za produbljivanje emocionalne povezanosti. Provedite kvalitetno vrijeme s partnerom i razgovarajte o zajedničkim ciljevima. Pazite da ne budete previše rezervirani prema partneru i pokušajte biti otvoreni za kompromise.

Vodenjak 

Kolovoz donosi društveni život i nova poznanstva. Ako ste slobodni, očekujte mnogo prilika za flert i zabavu. Vaša nekonvencionalna priroda i originalnost privlačit će nove ljude, stoga iskoristite prilike za nova poznanstva. Za one u vezi, ovo je vrijeme za otvorene razgovore i zajedničke aktivnosti. Provedite više vremena s partnerom i radite na produbljivanju emocionalne povezanosti. Pazite da ne zapostavite partnera zbog društvenih obaveza i pronađite ravnotežu između privatnog i društvenog života.

Ribe 

Kolovoz donosi emocionalnu stabilnost i duboke osjećaje. Ako ste slobodni, ovaj mjesec nudi priliku za romantične susrete i potencijalnu novu vezu. Vaša intuitivna priroda pomoći će vam da prepoznate pravu osobu. Za one u vezi, ovo je vrijeme za produbljivanje emocionalne povezanosti. Provedite više vremena s partnerom i razgovarajte o svojim osjećajima. Intimni trenuci i zajedničke aktivnosti dodatno će učvrstiti vaš odnos. Pazite da ne budete previše osjetljivi na partnerove riječi i pokušajte biti otvoreni za kompromise.