Sunce prelazi u zemljani znak Djevice 22. kolovoza 2024. godine, donoseći stabilizirajuću energiju i naglašavajući važnost organizacije i praktičnosti. Djevica, poznata kao Djevica Božica, predstavlja suverenu unutarnju snagu i mudrost koja se javlja kroz stvaranje zdravog i harmoniziranog unutarnjeg okruženja. Ova faza može biti prilika za introspekciju i poboljšanje vlastitih životnih rutina.

Ovaj astrološki prijelaz označava vrhunac ljetne sezone i početak postepene transformacije prema suptilnijim energijama koje se kreću prema jeseni. Iako će nas povremeno suočavati s retrogradnim utjecajima i drugim astrološkim silama, Sunce u Djevici pruža uravnoteženu, umirujuću i podržavajuću energiju.

Evo na koje će 3 horoskopska znaka najviše utjecati ovaj prijelaz.

Horoskop
Shutterstock 

Bik

Kao zemljani znak, Bik će osjetiti povoljan utjecaj stabilizirajuće energije Djevice. Ovo razdoblje može biti izuzetno korisno za Bikove jer će im omogućiti da se usmjere na materijalne aspekte svog života i unaprijede svoju sigurnost. Bit će prilike za donošenje mudrih financijskih odluka i jačanje praktičnih aspekata života, kao i za rad na osobnom razvoju.

Djevica

Kao domaćin Sunca tijekom ovog razdoblja, Djevice će osjetiti intenzivnu unutarnju energiju. Ovo je vrijeme kada će osjećati potrebu za introspekcijom i samopoboljšanjem. Svi planovi i ideje koje su ranije bile samo u fazi razmišljanja sada će se moći konkretizirati. Ova energija omogućava Djevicama da se usmjere na svoje ciljeve s većom jasnoćom i svrhom.

Horoskop
Shutterstock 

Ribe

Ribe, koje se nalaze nasuprot Djevici, mogu doživjeti ovaj period kao priliku za introspektivne promjene i duhovni rast. Energija iz Djevice može im pomoći da razjasne svoje emocionalne i mentalne procese te donesu konkretne odluke koje će im omogućiti da pronađu ravnotežu između svojih snova i stvarnosti. Bit će vrijeme za duhovno očišćenje i pronalaženje jasnijih smjernica u životu.

Ovaj astrološki prelazak donosi priliku za postizanje ravnoteže i stabilnosti te za usmjerenje na konkretne ciljeve i unapređenje vlastitih rutina.