Gotovo kroz cijeli kolovoz, Venera nas je inspirirala da izrazimo svoju naklonost, odnosimo se dobro prema drugima i njegujemo osnovni stil ugađajući promišljenim detaljima i oslanjajući se na djela služenja. No, od danas će, 29. kolovoza, način na koji pristupamo vezama, ljepoti i zaradi poprimiti skladniji, romantičniji ton, zahvaljujući Venerinom ulasku u Vagu.

Kada je Venera u Vagi, možda ćete biti skloniji zaroniti u posredovanje, pregovore i druge razgovore i inicijative usmjerene na mir. Provođenje vremena s ljudima koje volite, jedan na jedan, a ne kao dio grupe također vam je draže nego inače, a mogli biste shvatiti da ne možete a da ne unesete idealističniju perspektivu ružičastih naočala u sve svoje veze. Venera je također planet zarade i vrijednosti, a kada je u Vagi, može vas potaknuti da razmotrite razne financijske strategije.

Horoskop
Shutterstock 

Iako se Venera svake godine kreće kroz Vagu, svi se planeti kreću različitim brzinama kroz zodijak, tako da se susreti planeta usmjerenog na odnose s drugim nebeskim tijelima mijenjaju iz godine u godinu. Nekoliko stvari koje morate znati: U 2024., odmah nakon prelaska u Vagu, Venera će formirati harmonizirajući trigon s transformativnim Plutonom u Vodenjaku što pojačava intenzitet unutar odnosa, naglašavajući postojeće osjećaje i možda čak potičući zaljubljenost ili lasersko fokusiranje na druga Venerina pitanja kao što su osobni stil, prilika za zarađivanje novca ili kreativni pothvati.

15. rujna, Venera će se sinkronizirati sa sretnim Jupiterom u zračnom znaku Blizancima, što čini jednu od najkorisnijih planetarnih sinkronizacija kada su u pitanju ljubav i obilje. Očekujte val optimistične, društvene i romantične energije.

Horoskop
Shutterstock 

I neposredno prije nego što prijeđe u Škorpiona u nedjelju, 22. rujna, Venera će se postaviti u kvadrat s Plutonom, koji je tada retrogradan i koji će se vratiti u kardinalni znak marljivog, pragmatičnog Jarca. Poput susreta Venere i Plutona koji se dogodio na početku putovanja planeta veze kroz Vagu, ovaj tranzit može pojačati našu potrebu za povezivanjem s voljenim osobama na još dubljoj, značajnijoj razini, ali za razliku od trigona, ovaj kvadrat bi mogao povećati napetost i dovesti vas licem u lice sa sjenovitom stranom vaših veza.