Uskoro ulazimo u mjesec rujan što znači da je vrijeme za novi osvrt na ono što nas čeka na Netflixu u nadolazećim tjednima. Kao najomiljeniji streaming servis, naprestano nudi bogat izbor, a i rujan ima mnogošta za ponuditi. Nakon što smo izdvojili pet serija koje će sigurno novog mjeseca zaintrigirati gledatelje, donosimo i pet filmova koje ne smijete propustiti.

Apollo 13: Survival (5. rujna)

Na male ekrane stiža nam priča iz 1970. godine o dramatičnoj misiji na Mjesec koja nije prošla po planiranom. Snimljena u obliku dokumentarca, donijet će originalne snimke i intervjue o borbi s povratkom astronauta kući iz svemira. Lansiran u travnju 1970., Apollo 13 trebao je biti treća misija koja će spustiti ljude na Mjesec. Umjesto toga, hitan slučaj tijekom leta, eksplozija koja je uništila servisni modul svemirske letjelice ostavljajući ograničenu zalihu kisika za misiju u svemir, promijenila je fokus leta...

Boxer (11. rujna)

Obećavajući mladi boksač sa suprugom pobjegne iz komunističke Poljske kako bi ostvario svoj san i postao najveći boksač u povijesti. Riječ je o istinitom događaju i priči o borbi za snove u Engleskoj, uz podršku supruge u dobru i zlu.

Technoboys (11. rujna)

Film na španjolskom jeziku dolazi s Netflixa u Meksiku i prati navedeni bend dva desetljeća nakon što se nalazio na vrhu ljestvica. Sada se vratio kako bi povratio svoje pop prijestolje, ali svijet glazbe se promijenio i mora se boriti protiv suparničkih grupa i uspjeti sve ispočetka u svijetu koji jedva razumiju. U međuvremenu, pjevač Technoboysa ima skrivene razloge zašto se želi vratiti na glazbenu scenu.


Uglies (13. rujna)

Temeljen na romanu Scotta Westerfelda, riječ je o filmu smještenom u futuristički svijet koji nameće estetske operacije sa već 16 godina. Obvezni postupak, koji je nametnut 16-godišnjacima ima za cilj riješiti ljude fizičkih razlika primjenom idealnog standarda ljepote na sva lica. Radnja se vrti oko glavne junakinje Tally, koju glumi Joey King, koja kreće na putovanje potom poništavajući sve što je mislila da želi.

His Three Daughters (20. rujna)

Radnju pokreću tri otuđene sestre koje se okupljaju u stanu u New Yorku kako bi se brinule za svog bolesnog oca pritom pokušavajući popraviti vlastite prekinute međusobne odnose. Obiteljska drama uz elemente humora, napetosti i klasičnih međuljudskih komplikacija.