Ovaj tjedan donosi mnoštvo planetarnih pomaka koji će pokrenuti intenzivne promjene na emocionalnoj i mentalnoj razini. Ulazak u sezonu Škorpiona 22. listopada donosi duboke transformacijske energije, a tijekom ovog razdoblja mnogi će znakovi osjetiti potrebu da se suoče s vlastitim unutarnjim svijetom. Također, tijekom ovog tjedna osjetit ćemo utjecaj Venere, planeta ljubavi, koja će nastaviti donositi harmoniju i obnovu u romantične i društvene odnose.

Evo kako će ovaj tjedan utjecati na svaki horoskopski znak.

Ovan 

Fokus: Introspekcija i emotivna obnova

Za Ovnove, ovaj tjedan donosi fokus na duboke emocionalne teme. Sezona Škorpiona aktivira vašu osmu kuću transformacije, što znači da ćete osjećati potrebu za unutarnjim istraživanjem i regeneracijom. Ovo je vrijeme kada ćete možda biti prisiljeni suočiti se s nekim zanemarenim emocijama ili starim problemima koje ste možda pokušavali ignorirati. Bit će ključno da ne izbjegavate te izazove, već da zaronite dublje i obradite te osjećaje. Intimni odnosi mogu zahtijevati iskrenost i ranjivost. Oslonite se na podršku partnera ili bliskih osoba.

Bik 

Fokus: Partnerstva i duboka povezanost

Bikovi će tijekom ovog tjedna osjetiti jak utjecaj sezone Škorpiona na odnose. Škorpion vlada vašim sektorom partnerstva pa ćete se osjećati potaknuti da dublje istražujete svoje odnose i povezanosti s drugima. Ovo je vrijeme kada možete osjetiti duboku emocionalnu povezanost s partnerom, ali i potrebu da riješite eventualne napetosti ili nesigurnosti. Ako ste slobodni, moguća je pojava snažnog emocionalnog odnosa. Komunicirajte otvoreno i iskreno o svojim osjećajima. Duboke emocionalne promjene donose jaču povezanost.

Blizanci 

Fokus: Zdravlje i svakodnevna rutina

Blizancima će ovaj tjedan donijeti fokus na svakodnevne obveze i zdravlje. Sezona Škorpiona aktivira vašu šestu kuću, kuću svakodnevnog života i rutine. Bit ćete motivirani da uspostavite red u svom životu, bilo da se radi o reorganizaciji radnih obaveza ili fokusiranju na fizičko zdravlje. Ovo je također dobro vrijeme za detoksikaciju, emocionalno i fizički. Povećajte fokus na brigu o sebi. Uvedite zdravije navike i usmjerite se na mentalno zdravlje.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Fokus: Kreativnost i romansa

Za Rakove, ovaj tjedan donosi pregršt kreativne energije i strast u ljubavnom životu. Sezona Škorpiona aktivira vašu petu kuću ljubavi i kreativnosti pa ćete osjetiti snažnu potrebu za izražavanjem svojih osjećaja i strasti. Ako ste slobodni, ovo je idealno vrijeme za romantične susrete. U vezi, moguće je produbljivanje emocionalne veze. Dajte si slobodu za kreativno izražavanje i uživajte u ljubavnim trenucima bez straha od ranjivosti.

Lav

Fokus: Obitelj i dom

Lavovima će ovaj tjedan donijeti fokus na obitelj i unutarnju sigurnost. Sezona Škorpiona aktivira vašu četvrtu kuću doma, pa ćete možda osjećati potrebu da se usmjerite na obiteljske odnose i emotivne temelje. Ovo je dobro vrijeme za preispitivanje kućnog okruženja, rješavanje eventualnih napetosti ili unošenje promjena koje će vam donijeti osjećaj mira i sigurnosti. Obratite pažnju na svoje emocionalne potrebe i posvetite vrijeme dragim osobama. Kućna energija može vam donijeti stabilnost.

Djevica 

Fokus: Komunikacija i osobni odnosi

Djevicama će ovaj tjedan donijeti povećan fokus na komunikaciju. Sezona Škorpiona aktivira vašu treću kuću komunikacije i bliskih odnosa, pa ćete osjećati potrebu da razgovarate o važnim temama koje ste možda izbjegavali. Vaša sposobnost da izražavate svoje osjećaje jasno i učinkovito bit će ključna za prevladavanje eventualnih nesporazuma. Ne bojte se razgovarati o dubljim temama. Iskrena komunikacija pomoći će vam da izgradite bolje odnose.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga 

Fokus: Financije i osobna sigurnost

Vagama će ovaj tjedan donijeti fokus na financije i osobne resurse. Sezona Škorpiona aktivira vašu drugu kuću novca, pa ćete biti usmjereni na pitanja vezana uz financijsku stabilnost i materijalne vrijednosti. Ovo je dobro vrijeme za organiziranje financija, planiranje dugoročnih investicija i promišljanje o vlastitoj vrijednosti. Pokušajte se posvetiti financijskoj stabilnosti, ali ne zaboravite cijeniti i nematerijalne aspekte života.

Škorpion

Fokus: Osobna transformacija

Škorpioni, ovo je vaša sezona! Osjetit ćete obnovljenu energiju i potrebu za osobnim rastom i transformacijom. Ovo je vrijeme kada ćete se osjećati posebno snažno i motivirano da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Bit ćete usmjereni na osobni razvoj, a moguća su i važna unutarnja otkrića koja će vam pomoći da se oslobodite prošlosti i krenete naprijed. Iskoristite ovu sezonu da postavite ciljeve i krenete na put osobne preobrazbe. Sada imate snagu da ostvarite svoje želje.

Strijelac 

Fokus: Unutarnji mir i duhovnost

Strijelci će tijekom ovog tjedna osjetiti snažan utjecaj sezonske energije na njihov duhovni svijet. Škorpionova sezona aktivira vašu dvanaestu kuću, što znači da ćete osjećati potrebu za introspekcijom i povlačenjem. Ovo je dobro vrijeme za meditaciju, duhovni rad i emocionalno pročišćavanje. Moguće je da ćete osjećati potrebu da se povučete iz društvenih aktivnosti kako biste se fokusirali na unutarnji mir. Posvetite vrijeme sebi i svom unutarnjem svijetu. Razdoblje tišine i introspekcije donijet će vam emocionalno olakšanje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac 

Fokus: Društveni krugovi i ambicije

Jarci će ovaj tjedan osjetiti snažan poriv za širenjem svojih društvenih krugova i ostvarivanjem dugoročnih ambicija. Sezona Škorpiona aktivira vašu jedanaestu kuću društvenih aktivnosti i prijateljstava, pa ćete biti motivirani za umrežavanje i povezivanje s ljudima koji dijele vaše ciljeve. Ovo je također vrijeme kada ćete se fokusirati na dugoročne planove i projekte. Povežite se s ljudima koji dijele vaše ambicije i zajedničke interese. Grupne aktivnosti mogu donijeti nove prilike.

Vodenjak 

Fokus: Karijera i profesionalni rast

Vodenjacima će ovaj tjedan donijeti fokus na karijeru i profesionalne ciljeve. Sezona Škorpiona aktivira vašu desetu kuću karijere, pa ćete osjećati poriv da se dokažete i postignete nove profesionalne ciljeve. Mogući su važni razgovori s nadređenima ili prilike za napredovanje. Vaša ambicija bit će pojačana, a ovaj tjedan može donijeti i priliku za preuzimanje važnih odgovornosti. Usmjerite se na profesionalne izazove i ne bojte se preuzeti inicijativu.

Ribe 

Fokus: Učenje i duhovni rast

Ribama će ovaj tjedan donijeti prilike za intelektualni i duhovni rast. Sezona Škorpiona aktivira vašu devetu kuću učenja, pa ćete osjećati potrebu za istraživanjem novih znanja i duhovnih praksi. Moguće je da ćete osjetiti želju za putovanjem ili učenjem o novim kulturama i filozofijama. Ovo je idealno vrijeme za proširenje horizonta. Posvetite se učenju i osobnom razvoju.

Horoskop
Shutterstock