'Što se dogodi u Tajlandu, ostaje u Tajlandu': Mini teaserom, službeno najavljena 3. sezona serije 'The White Lotus'

Sudeći po svemu, čekamo do 2025. godine.

Imdb

Otkad je druga sezona prikazala svoju posljednju epizodu, obožavatelji hit serije 'The White Lotus' s nestrpljenjem očekuju bilo kakvu novu vijest vezanu za treću sezonu. Zna se da su novi nastavci snimani na atraktivnim lokacijama na Tajlandu, preciznije oko Koh Samuija, Phuketa i Bangkoka, u prestižnim resortima, kao i da na Max stižu negdje u 2025. godini.

HBO je sada predstavio svoje naslove koji na Max stižu do kraja ove i cijelu sljedeću godinu, a na popisu se nalaze velika imena kao The Penguin, Dune Prophecy, And Just Like That, The Last of Us, a, naravno, i The White Lotus.

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Iako i dalje nismo dobili službeni trailer, napokon možemo svjedočiti prvim kadrovima koji su dio Maxovog najavnog videa. 'Što se dogodi u Tajlandu, ostaje u Tajlandu', rečenica je koju Leslie Bibb izgovara u najavi, a znamo da se uz nju u novoj sezoni pojavljuju Dom Hetrakul, Michelle Monaghan, Parker Posey, Patrick Schwarzenegger, Natasha Rothwell i Tayme Thapthimthong.

Profimedia 

'Prva je sezona na neki način isticala novac, druga sezona sex, treća bi možda mogla biti neka vrsta satiričnog i smiješnog pogleda na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost', rekao je kreator serije Mike White nakon što je završila druga sezona.

Ono što se svi nadaju je povratak Jennifer Coolidge. Iako je njezin lik stradao u finalnoj epizodi posljednje sezone, njezina je uloga bila toliko legendarna da ne želimo sljedeću sezonu zamišljati bez nje. 

Imdb 

Ipak, u serijama je nekako uvijek sve moguće, a vi pogledajte prve kadrove nove sezone koja dolazi u 2025. godini.

Max naslovi 2024./2025.  YouTube