Najsretniji dan u kolovozu za svaki horoskopski znak: Dva se datuma često ponavljaju, a donose stabilnost i obilje

Kolovoz 2024. godine izuzetno je uzbudljiv mjesec koji donosi obilje mogućnosti tijekom zanimljivih astroloških gibanja, a evo koji su dani najsretniji za svaki horoskopski znak.

Shutterstock

Mjesec kolovoz 2024. godine već je došao pred naša vrata, a sa sobom otvara obilje nove astrološke energije koju možemo natjerati da radi u našu korist. Kako bismo znali što nam je svemir namijenio tijekom ovog posljednjeg ljetnog mjeseca, korisno je prisjetiti se važnih datuma.

Prema mišljenju astrologa, ovo su najsretniji dani za svaki horoskopski znak.

Ovan

22. kolovoza - Sunce u Djevici

Ovo je upravo jedan od najpovoljnijih datuma tijekom kolovoza za mnoge horoskopske znakove jer donosi stabilizirajuću energiju koja vam može pomoći da se fokusirate na dugoročne ciljeve i postignete uspjeh.

Bik

29. kolovoza - Venera u Vagi

Venera, vaša vladajuća planeta, prelazi u znak Vage, donoseći harmoniju i ravnotežu u vaš ljubavni život. Ovo je idealan dan za romantične susrete i jačanje odnosa.

Blizanci

21. kolovoza - Sunce + Regulus

Sunce u kombinaciji s Regulusom donosi vam moć i utjecaj, otvarajući vrata za nove prilike u karijeri i osobnom životu. Iskoristite ovu energiju za postizanje važnih ciljeva.

Shutterstock 

Rak

22. kolovoza - Sunce u Djevici

Ovaj dan donosi vam stabilnost i sigurnost u obiteljskim i domaćim stvarima. Povoljan je za donošenje važnih odluka vezanih uz dom i obitelj.

Lav

14. kolovoza - Retrogradni Merkur ulazi u Lava

Retrogradni Merkur može donijeti refleksiju i introspekciju, pružajući vam priliku da riješite stare nesuglasice i poboljšate komunikaciju s drugima.

Djevica

22. kolovoza - Sunce u Djevici

Sunce ulazi u vaš znak, donoseći vam energiju i vitalnost. Ovo je idealno vrijeme za započinjanje novih projekata i postizanje osobnih ciljeva.

Shutterstock 

Vaga

22. kolovoza - Sunce u Djevici

Ovaj datum vam donosi stabilnost i balans, omogućujući vam da pronađete harmoniju u međuljudskim odnosima i poboljšate svoju svakodnevnu rutinu.

Škorpion

28. kolovoza - Merkur putuje direktno

Merkur ponovno kreće direktno, donoseći jasnoću u komunikaciji i mentalnim procesima. Ovo je vrijeme kada možete donijeti važne odluke i ostvariti planove.

Strijelac

29. kolovoza - Venera u Vagi

Ovo je još jedan od najčešće spominjanih sretnih dana za određene horoskopske znakove jer nosi energiju obilja, novih mogućnosti i sreće, posebno u ljubavi i financijama.

Shutterstock 

Jarac

19. kolovoza - Puni Mjesec u Vodenjaku

Puni Mjesec donosi kulminaciju i ispunjenje u vašem društvenom životu i ciljevima. Ovo je vrijeme za slavlje i priznanje vaših postignuća.

Vodenjak

28. kolovoza - Merkur putuje direktno

Merkurova direktna putanja donosi vam jasnoću i poboljšanje u komunikaciji, što će vam pomoći da lakše riješite nesporazume i napredujete u projektima.

Ribe

29. kolovoza - Venera u Vagi

Venera u Vagi donosi vam ravnotežu i harmoniju u osobnim odnosima. Ovo je idealno vrijeme za jačanje veza i stvaranje novih prijateljstava.

Shutterstock