Poznato je tko će nastupati na halftime showu Super Bowla 2025.: Ne, nije Miley Cyrus kako se šuškalo

Ime koje se već našlo na popisu izvođača 2022. godine.

Instagram (@pglang)

Čini se da će da nadolazećem 59. Super Bowlu 2025. godine nastupiti Kendrick Lamar, najavili su Roc Nation, Apple Music i NFL. Iako se cijelog ovog ljeta šuškalo da bi ta titula mogla pripasti Miley Cyrus, izgleda da je odabir krenuo u potpuno drugačijem smjeru.

Svi dobro znamo da je 'halftime show' kroz godine postao popularan kao potpuno samostalan događaj, iako je sastavni dio finala Super Bowla, a mnogi cijeli sportski događaj gledaju samo zbog toga. I to nije tajna.

Velike su zvijezde stajale na pozornici jednog od najvećih sportskih događaja u godini. Prošle je godine čast pripala Usheru, godinu ranije Rihanni, 2022. Dr. Dre-u, Snoop Doggu, Eminemu, Mary J. Blige, 50 Centu i Lamaru, 2021. The Weekndu, a jubilarne 2020. glazbenim divama Shakiri i Jennifer Lopez.

Utakmica će se sljedeće godine održati devetog veljače u New Orleansu, a prenosit će je televizijska kuća FOX.

Na svom Instagram profilu Lamar je objavio video u čijoj se pozadini vijori američka zastava: 'Rap glazba je još uvijek najutjecajniji žanr današnjice, a ja ću biti tamo da podsjetim svijet zašto'.

Kreativno vodstvo za Lamarov nastup osigurat će njegova tvrtka pgLang, koja je također nadgledala njegovu turneju 'Big Steppers' koja je trajala od 2022. do početka ove godine.

'Malo je umjetnika koji su utjecali na glazbu i kulturu tako duboko kao Kendrick Lamar. Uvijek iznova, Kendrick je dokazao svoju jedinstvenu sposobnost stvaranja trenutaka koji odjekuju, redefiniraju i na kraju potresaju same temelje hip-hopa. Uzbuđeni smo što ćemo surađivati ​​s Kendrickom, Roc Nationom i Apple Musicom kako bismo isporučili još jedan nezaboravan Halftime Show', rekaoi je Seth Dudowsky, voditelj glazbe u NFL-u.