Pomrčina Sunca u Vagi 2. listopada donosi dramatičnu energiju: 3 znaka očekuju ljubavni preokreti - stižu promjene

Pomrčina Sunca u Vagi dramatično će najaviti početak novog astrološkog mjeseca jer predstavlja nove početke i obećava promjenu, osobito na ljubavnom planu.

Shutterstock

Pomrčina Sunca u znaku Vage stiže nam odmah početkom sljedećeg mjeseca - drugog listopada. Riječ je prstenastoj pomrčini kada je središte Sunca prekriveno, ostavljajući tanki prsten svjetlosti. Zbog toga se prstenaste pomrčine ponekad nazivaju pomrčinama vatrenog prstena.

Pomrčine Sunca poznate su po otvaranju puteva i donošenju novih početaka u naše živote. One nam mogu pomoći da uberemo plodove svega što smo sijali posljednjih šest mjeseci te, također, mogu nadahnuti sadnju novog sjemena, dopuštajući novim prilikama i načinima postojanja da poprime svoj oblik.

Ove su pomrčine moćne jer nas postavljaju tamo gdje trebamo biti. Ponekad mogu donijeti promjene s kojima se treba suočiti, ali vrlo često, s vremenom, možemo vidjeti kako smo sletjeli točno na pravo mjesto.

Shutterstock 

Zbog ovog velikog astrološkog dana možemo očekivati nagle promjene, otvaranje novih puteva, predstavljanje novih mogućnosti, mentalnu jasnoću i razrješenja svega što nas muči. Možda ćemo otkriti novu dinamiku odnosa ili možda prilagoditi uloge koje drugi igraju u našim životima. Možda ćemo morati postaviti granice ili se dublje otvoriti. Možda se čak počnemo preispitivati ​​je li vezi potrebna revizija.

Netko novi može ući u naše živote pod ovom pomrčinom ili se možemo naći u situaciji da dajemo prednost određenim odnosima nad drugima. Možemo otkriti da napetosti rastu, a slabi odnosi mogu biti na kušnji. Međutim, na našoj strani postoji velika kozmička podrška koja pomaže u rađanju novih i poboljšanih načina postojanja ako odlučimo zadržati te odnose u našim životima.

Zauzimanje svježeg pristupa i rad na našoj komunikaciji mogu biti stvari koje mogu pomoći u postizanju veće harmonije i lakoće.

Shutterstock 

Astrolozi vjeruju kako su upravo pomrčine najmističnija razdoblja tijekom astroloških gibanja, a ova će pomrčina sasvim sigurno najaviti početke i završetke. Ljubavna dinamika bit će u središtu pažnje za tri horoskopska znaka koje očekuju određeni problemi, a netko će čak možda i doživjeti prekid jednog odnosa. Evo tko će dugo pamtiti ovu pomrčinu.

Ovan

Kao prirodni partner Vage i znak suprotan na zodijačkom krugu, Ovnovi će osjetiti direktne posljedice ove pomrčine. Njihov impulzivan pristup može rezultirati burnim svađama ili raskidima, osobito ako su već postojali problemi u vezi. Razmislite isplati li se dugoročno ulagati u odnos koji puca već na početku. Budite mudri i stavite sebe na prvo mjesto.

Rak

S obzirom na to da Rakovi teže emocionalnoj sigurnosti i stabilnosti, ovakva dramatična energija u Vagi može narušiti njihovu sposobnost održavanja harmonije u vezama. Stres oko ljubavnih pitanja može dovesti do većih napetosti, ali astrolozi savjetuju da ne donosite velike odluke tijekom ovoga dana. Uskoro nastupa mirnija i harmoničnija energija koja će vas usmjeriti u drugome pravcu.

Shutterstock 

Vaga

Kao znak koji direktno doživljava pomrčinu, Vage će osjetiti snažan utjecaj na osobne i ljubavne odnose. Ovaj period može donijeti sukobe, emocionalne izazove i završetke koje su možda već neko vrijeme prisutni ispod površine. Prošlost ne smijemo gurati pod tepih, nego je važno barem introspekcijski suočiti se s njezinom energijom - suprotstavite se emocijama, ne bježite od njih.