Sezona pomrčina ulazi u svoju posljednju dionicu gdje je najbolje prepustiti se nošenjima jakih astroloških dana. Pomrčina Sunca u Vagi dolazi nam drugog listopada te nas poziva da se radujemo svemu onome što Vaga nosi - umjetnosti, ljepoti, zadovoljstvima i razgovorima. Dok Vaga bude predavala baklju Škorpionu 23. listopada, imamo izgovor da se ušuškamo i istražimo zabranjena iskušenja koja nas traže u mraku.

Svi mi imamo nekakve tajne želje i dijelove osobnosti koji žude za pažnjom, a Škorpion nam daje dopuštenje da ih prihvatimo i prepustimo im se pod okriljem tame. Hoćete li se usuditi u njih zaroniti?

Zapišite ove datume u svoj dnevnik: 2. listopada pomrčina Sunca u Vagi, 9. listopada retrogradni Jupiter u Blizancima, 17. listopada Pun Mjesec u Ovnu, 23. listopada Sunce prelazi u Škorpion.

U nastavku saznajte kako glasi vaš horoskop za mjesec listopad. 

Horoskop
Shutterstock 

Ovan 

Ljubav: Listopad za Ovna donosi naglasak na partnerske odnose. Venera u vašem sektoru veza donosi strast i potrebu za dubljim povezivanjem. Puni Mjesec 17. listopada može izazvati iznenadne promjene u odnosima - bilo da je riječ o prekidu, novom početku ili redefiniranju veze.

Karijera: U prvoj polovici mjeseca fokusirajte se na timski rad i suradnju, dok će druga polovica donijeti prilike za napredovanje kroz individualne projekte. Važno je da ne preuzimate previše na sebe i da uskladite privatne obaveze s poslovnim ciljevima.

Savjet: Uspostavite ravnotežu između osobnih i profesionalnih odnosa.

Bik 

Ljubav: Bikovi će tijekom listopada osjećati potrebu za stabilnošću i sigurnošću u ljubavi. Venera, vaš vladar, naglašava važnost emocionalne povezanosti. Ako ste u vezi, ovo je vrijeme za jačanje temelja odnosa, dok slobodni Bikovi mogu upoznati nekoga tko dijeli njihove vrijednosti.

Karijera: Poslovno, ovaj mjesec donosi prilike za rješavanje financijskih pitanja i postavljanje dugoročnih ciljeva. Nakon 17. listopada, mogu se pojaviti neočekivane prilike koje će vam omogućiti da ostvarite značajan napredak.

Savjet: Fokusirajte se na financijsku stabilnost i dugoročne planove.

Blizanci 

Ljubav: Listopad donosi Blizancima dinamične odnose. Venera u vašem sektoru ljubavi unosi pojačanu strast i zabavu, s stižu promjene u načinu na koji pristupate vezama. Ako ste slobodni, ovo je idealno vrijeme za nove romanse.

Karijera: Na poslovnom planu, očekujte prilike za kreativno izražavanje i nove projekte. Suradnje će biti ključne pa budite otvoreni za rad s kolegama na važnim zadacima.

Savjet: Iskoristite prilike za društvene aktivnosti i kreativne projekte.

Horoskop
Shutterstock 

Rak 

Ljubav: Emocionalna stabilnost bit će ključna tema za Rakove ovog mjeseca. Venera u vašem sektoru doma i obitelji donosi potrebu za povezivanjem s voljenima i stvaranjem harmonije. Mjesec može donijeti neočekivane promjene u obiteljskim odnosima, stoga budite spremni na prilagodbu.

Karijera: Na poslu ćete biti fokusirani na organizaciju i rješavanje dugotrajnih projekata. Druga polovica mjeseca donosi priliku za profesionalni napredak, posebno kroz promjene u radnom okruženju.

Savjet: Posvetite se obitelji, ali ne zaboravite na osobni rast i karijeru.

Lav

Ljubav: Listopad donosi intenzivne emocije za Lavove. Venera naglašava vašu potrebu za pažnjom i ljubavlju, a stižu potencijalne promjene u odnosima, posebno u komunikaciji s partnerom. Budite spremni na otvorene razgovore i prilagodbe.

Karijera: Poslovno, ovo je mjesec prilika za kreativno izražavanje i nove projekte. Lavovi će imati energiju za preuzimanje vodstva, no važno je da se ne oslanjate samo na sebe - suradnja s drugima donijet će najbolje rezultate.

Savjet: Budite otvoreni za promjene u odnosima i kreativnim projektima.

Djevica

Ljubav: Djevice će tijekom listopada osjećati potrebu za stabilnošću i sigurnošću u ljubavi. Venera donosi fokus na financije i zajedničke resurse u vezi, dok puni Mjesec može donijeti iznenadne promjene u tim područjima.

Karijera: Na poslovnom planu, ovo je idealno vrijeme za rješavanje financijskih pitanja i ulaganje u dugoročne projekte. Druga polovica mjeseca donosi priliku za napredak kroz profesionalne kontakte i suradnje.

Savjet: Usredotočite se na financijsku stabilnost i planiranje.

Mjesečni horoskop
Shutterstock 

Vaga 

Ljubav: Listopad je vaš mjesec, a Venera u vašem znaku donosi pojačanu privlačnost i strast u ljubavnom životu. Ovo je idealno vrijeme za jačanje veze ili za ulazak u novu romantičnu priču. Pun Mjesec 17. listopada može donijeti promjene u osobnim odnosima, stoga budite spremni na prilagodbu.

Karijera: Profesionalno, ovo je vrijeme kada možete ostvariti značajan napredak. Postavite ambiciozne ciljeve i iskoristite svoju kreativnost kako biste se istaknuli na poslu.

Savjet: Iskoristite energiju ovog mjeseca za osobni rast i unapređenje odnosa.

Škorpion 

Ljubav: Listopad donosi Škorpionima introspektivnu energiju. Venera u vašem sektoru tajni potiče vas da preispitate svoje emocije i odnose. Čeka vas otkrivanje skrivenih aspekata vaših veza ili donošenje iznenadnih promjena. 

Karijera: Na poslovnom planu, fokusirajte se na rješavanje starih problema i organizaciju. Druga polovica mjeseca donosi prilike za promjene u poslovnom okruženju, stoga budite spremni na nove izazove.

Savjet: Posvetite se introspekciji i emocionalnom rastu.

Strijelac 

Ljubav: Listopad donosi Strijelcima dinamične odnose. Venera u vašem sektoru prijateljstava potiče vas da više vremena provedete s voljenima i uživate u društvenim aktivnostima. Pun Mjesec može donijeti neočekivane promjene u vašem društvenom krugu.

Karijera: Profesionalno, ovo je mjesec prilika za proširenje horizonta i umrežavanje. Budite otvoreni za suradnje koje mogu donijeti dugoročne profesionalne koristi.

Savjet: Iskoristite prilike za umrežavanje i društvene aktivnosti.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac 

Ljubav: Jarčevi će tijekom listopada osjećati potrebu za stabilnošću i sigurnošću u ljubavi. Dolaze prilike za promjene u vezama, posebno kroz komunikaciju o dugoročnim ciljevima.

Karijera: Poslovno, fokusirajte se na postavljanje dugoročnih ciljeva i ulaganje u profesionalni razvoj. Druga polovica mjeseca donosi prilike za napredak, posebno kroz suradnju s kolegama.

Savjet: Usmjerite se na dugoročne ciljeve i stabilnost.

Vodenjak 

Ljubav: Listopad donosi Vodenjacima prilike za intelektualno povezivanje s partnerom. Venera u vašem sektoru putovanja i obrazovanja potiče vas na avanture u ljubavi, dok pun Mjesec može donijeti neočekivane promjene u vezama.

Karijera: Profesionalno, ovo je mjesec za širenje znanja i ulaganje u osobni rast. Druga polovica mjeseca donosi prilike za napredak kroz učenje i nove projekte.

Savjet: Iskoristite prilike za putovanja i edukaciju.

Ribe

Ljubav: Listopad donosi Ribama intenzivne emocije. Venera u vašem sektoru zajedničkih resursa donosi fokus na financije i dijeljena dobra u vezi. Astrološki jaki dani mogu donijeti promjene u tim područjima, stoga budite spremni na prilagodbu.

Karijera: Na poslu ćete biti fokusirani na financijske projekte i dugoročne planove. Druga polovica mjeseca donosi prilike za rješavanje starih dugova ili ulaganje u nove projekte.

Savjet: Usmjerite se na financijsku stabilnost i dugoročne planove.