Tjedni horoskop od 7. do 13. listopada 2024.: Ulazimo u tjedan retrogradnosti i datuma koji će obilježiti našu budućnost

Saznajte svoj tjedni horoskop od 7. do 13. listopada 2024. godine.

Shutterstock

Ovaj tjedan donosi brojne prilike za unutarnji rast, ljubavne veze i karijerne pomake za sve horoskopske znakove. Sve je u kretanju naprijed i povratku. U srijedu, Jupiter počinje svoju retrogradnost u Blizancima, dok u petak Pluton završava svoju retrogradnost u Jarcu, pomažući nam da pronađemo zaključak o temama koje su se pojavile još davne 2008. godine. Konačno, u nedjelju, Merkur ulazi u Škorpiona izazivajući nas da vidimo i govorimo o istini i povjerenju u našim najbližim odnosima.

Saznajte svoj tjedni horoskop od 7. do 13. listopada 2024. godine. 

Shutterstock 

Ovan 

Posao: Ovaj tjedan donosi nove profesionalne izazove. Vaša energija bit će na visokoj razini, što će vam omogućiti da prevladate prepreke na poslu. No, važno je da budete strpljivi i ne ulazite u sukobe s kolegama. Vaš trud će biti prepoznat, a mogući su i novi poslovni projekti koji će vas inspirirati.
Ljubav: U ljubavi vas očekuju strastveni trenuci. Ako ste u vezi, vaš će partner cijeniti vašu otvorenost i energiju. Slobodni Ovnovi mogli bi doživjeti iznenadni susret s nekim tko će probuditi njihovu strast. Ostanite smireni i izbjegavajte impulzivne odluke, osobito u poslovnim pitanjima.

Bik 

Posao: Financijska stabilnost i sigurnost bit će u fokusu ovog tjedna. Imat ćete priliku završiti važne projekte i postaviti temelje za buduće uspjehe. Vaša upornost i dosljednost bit će ključne, ali pripazite da ne postanete previše tvrdoglavi u komunikaciji s kolegama.
Ljubav: U ljubavi ćete tražiti stabilnost i sigurnost. Ako ste u vezi, ovo je idealno vrijeme za razgovore o budućnosti. Slobodni Bikovi mogli bi upoznati osobu koja dijeli njihove životne vrijednosti. Ne bojte se izražavati svoje emocije - vaša osjetljivost može biti vaša snaga.

Blizanci 

Posao: Komunikacija i suradnja s kolegama bit će ključna ovog tjedna. Imat ćete priliku pokazati svoje intelektualne sposobnosti i rješavati složene probleme na kreativan način. Ovo je dobar trenutak za timski rad i brainstorming, no pripazite da ne preuzimate previše obaveza.
Ljubav: U ljubavi ćete biti razigrani i šarmantni. Ako ste u vezi, partner će cijeniti vašu opuštenost i zabavnu prirodu. Slobodni Blizanci mogli bi privući nekoga tko ih intelektualno stimulira. Pazite da ne obećate više nego što možete ispuniti - organizacija je ključ.

Shutterstock 

Rak 

Posao: Ovaj tjedan donosi vam prilike za profesionalni napredak, ali uz to dolazi i povećana odgovornost. Imat ćete osjećaj da se puno toga očekuje od vas, no vaša sposobnost empatije i organizacije omogućit će vam da sve obavite uspješno. Ne zaboravite zatražiti pomoć kad vam zatreba.
Ljubav: U ljubavi ćete biti emocionalno usmjereni i tražit ćete duboku povezanost s partnerom. Ako ste slobodni, mogli biste se iznenada povezati s osobom koja razumije vaše osjećaje. Ostanite smireni i usmjereni na ono što je zaista važno - vaši osjećaji su vaša snaga.

Lav

Posao: Ovaj tjedan donosi vam prilike za kreativno izražavanje na poslu. Bit ćete puni energije i samopouzdanja, što će vam pomoći da zablistate pred kolegama i nadređenima. Mogući su novi projekti ili suradnje koje će vam donijeti priznanje.
Ljubav: U ljubavi ćete biti strastveni i željni pažnje. Ako ste u vezi, partner će cijeniti vašu toplinu i velikodušnost. Slobodni Lavovi mogli bi privući osobu koja je fascinirana njihovom karizmom. Ostanite prizemljeni i izbjegavajte dramu - suradnja će vam donijeti više koristi.

Djevica

Posao: Ovaj tjedan donosi vam priliku da se dokažete u organizacijskim pitanjima. Vaša analitička priroda i pažnja prema detaljima bit će od velike pomoći u rješavanju složenih problema. No, pripazite da ne budete previše kritični prema sebi i drugima.
Ljubav: U ljubavi ćete biti usmjereni na praktične aspekte odnosa. Ako ste u vezi, ovo je idealno vrijeme za planiranje zajedničke budućnosti. Slobodne Djevice mogle bi upoznati nekoga tko dijeli njihove vrijednosti i stavove. Oslonite se na svoje vještine planiranja, ali ne zaboravite na spontanost i uživanje u trenutku.

Shutterstock 

Vaga 

Posao: Merkur u vašem znaku pojačava vašu sposobnost diplomacije i komunikacije. Ovo je tjedan kada će vaše vještine pregovaranja i suradnje biti ključne. Imat ćete priliku unaprijediti odnose s kolegama i nadređenima te ostvariti napredak u poslovnim projektima.
Ljubav: U ljubavi vas očekuje harmoničan tjedan. Ako ste u vezi, partner će cijeniti vašu emocionalnu ravnotežu i nježnost. Slobodne Vage mogle bi privući nekoga tko dijeli njihove romantične ideale. Iskoristite svoj šarm i komunikacijske vještine kako biste ojačali odnose.

Škorpion

Posao: Ovaj tjedan donosi vam priliku da se suočite s dubokim promjenama na poslu. Vaša odlučnost i sposobnost da se nosite s izazovima bit će na testu, ali će vam donijeti priznanje i napredak. Bit ćete izuzetno fokusirani na postizanje svojih ciljeva.
Ljubav: U ljubavi ćete biti intenzivni i strastveni. Ako ste u vezi, ovaj tjedan donosi dublju povezanost s partnerom, ali pazite da ne postanete previše posesivni. Slobodni Škorpioni mogli bi upoznati nekoga tko ih emocionalno i intelektualno stimulira. Ostanite otvoreni za promjene i ne bojte se pokazati svoje osjećaje.

Strijelac 

Posao: Ovaj tjedan donosi vam prilike za profesionalni rast. Bit ćete puni entuzijazma i novih ideja, što će vam pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva. No, važno je da ostanete organizirani i ne preuzimate previše obaveza odjednom.
Ljubav: U ljubavi ćete biti opušteni i željni avanture. Ako ste u vezi, planiranje zajedničkih putovanja ili izleta moglo bi donijeti novi val uzbuđenja. Slobodni Strijelci mogli bi upoznati nekoga tko dijeli njihovu strast za životom. Iskoristite svoju energiju i entuzijazam, ali pazite da ostanete usmjereni na prioritete.

Shutterstock 

Jarac

Posao: Ovaj tjedan donosi vam priliku za postavljanje dugoročnih ciljeva. Vaša odgovornost i posvećenost poslu donijet će vam priznanje, ali je važno da ne preuzimate previše odgovornosti na sebe. Financijska situacija će se poboljšati, pa razmislite o planiranju budućih investicija.
Ljubav: U ljubavi ćete tražiti stabilnost i sigurnost. Ako ste u vezi, vaša veza će biti temeljena na povjerenju i podršci. Slobodni Jarci mogli bi upoznati nekoga tko dijeli njihove životne ciljeve i ambicije. Ostanite dosljedni, ali ne zaboravite na opuštanje i vrijeme za sebe.

Vodenjak

Posao: Ovaj tjedan donosi vam priliku za inovacije i nove projekte. Vaša kreativnost i nekonvencionalni pristup poslu donijet će vam priznanje, ali pazite da ne zanemarite važnost timskog rada. Komunikacija s kolegama bit će ključna za vaš uspjeh.
Ljubav: U ljubavi ćete biti otvoreni za nove avanture i iskustva. Ako ste u vezi, vaša spontanost i razigranost unijet će svježinu u odnos. Slobodni Vodenjaci mogli bi upoznati nekoga tko dijeli njihove nekonvencionalne poglede na ljubav. Iskoristite svoju kreativnost, ali ne zaboravite na važnost suradnje.

Ribe

Posao: Ovaj tjedan donosi vam priliku za introspekciju i promišljanje o vašim dugoročnim ciljevima. Iako ćete možda osjećati potrebu za povlačenjem, važno je da ostanete povezani s kolegama i timom. Kreativni projekti bit će posebno uspješni.
Ljubav: U ljubavi ćete tražiti emocionalnu povezanost i dubinu. Ako ste u vezi, vaša osjetljivost i empatija pomoći će vam da produbite odnos s partnerom. Slobodne Ribe mogle bi privući nekoga tko razumije njihovu duhovnu prirodu. Posvetite vrijeme introspekciji i razmišljanju o budućnosti, ali ostanite otvoreni za nove veze.

Shutterstock