Osim cipela i torbi, ono što može savršeno podignuti i najjednostavniju modnu kombinaciju je nakit. Svako razdoblje i godišnje doba donosi i nove trendove kada je nakit u pitanju, a kako smo do sada mogli vidjeti, stiže nam vrijeme predimenzioniranih komada.

Široke metalne narukvice, velike naušnice i prstenje pa i njihova kombinacija. Sve ono što biste do sada smatrali pretjeranim, sada postaje hit i poželjno. Ipak, pravilo koje se i dalje treba poštovati - slažite nakit u jednoj boji. 

Nije tajna da modni dizajneri vole tražiti inspiraciju u hrani i piću, a i dalje svjedočimo obožavanju 'kroasan torbi' koje su u posljednje vrijeme postale nezaobilazni modni dodatak.

Na radost mnogih, omiljenu francusku slasticu sada više ne moramo nositi samo oko ramena.

Naime, u sklopu nove kolekcije Jacquemus je predstavio Croissant naušnice - izrađene od pozlaćenog bakra, veličine šest centimetara, prazne strukture i u obliku kroasana, logično. 

Jacquemus naušnice
Jacquemus 

'Dok šetate najotmjenijim ulicama Pariza, vjerojatno ćete uočiti gotovo okoliko Jacquemus dizajna koliko i francuskih peciva. Razigrane u obliku golemih kroasana, ove oversized naušnice izrađene su od sjajnog metala u istom zlatnom tonu kao i pločice s logotipom na dizajnetrskim torbicama', napisali su u opisu naušnica na službenoj stranici brenda.

Jacquemus naušnice
Jacquemus 

Prodaju se po cijeni od 270 eura, a još su jedna potvrda da nas ove sezone zaista očekuju razigrani, ali oversized dizajni nakita.