Svi znamo da se modni trendovi neprestano vraćaju uz daljnji razvitak mode, a često i oni komadi za koje smo mislili da su zauvijek ostali u prošlosti, ponovno provire kroz nove izričaje i pokušavaju osvojiti one koje ranije nisu.

Jedan od komada koji je veliki povratak napravio prije nekoliko godina su slip haljine i suknje, veoma šarmantne i jako jednostavne za kombiniranje.

Prvu su popularnost dobile tijekom 1920-ih godina i brzo su postale simbol ženstvenosti i elegancije iako su se u to vrijeme i dalje najčešće nosile kao podstave ispod haljina i negližei.

Nakon desetljeća izvan modnom toka, slip haljine i suknje vratile su se na scenu tijekom 1990-ih godina, a trenutno ponovno proživljavaju svoje 'prime' vrijeme. Modni su ih dizajneri ponovno interpretirali na različite načine, dodajući im moderne detalje i materijale, ali suština je ostala nepromijenjena.

Slip suknje mogu se nositi na koji god način poželite te podnose stiliziranje s mnogo komada iz vašeg ormara - na vama je da birate s kojima ćete se poigrati. Od casual chic izgleda, do nekih klasičnih stilova, kombinacija za večenji izlazak pa do ležernog izdanja, ovako bi slip suknju stilizirale Parižanke, a svi znamo da su one nepogriješive kada je moda u pitanju.

1. Slip suknja + kropirani top

U stvaranju ležerne kombinacije za šetnju gradom, obavljanja obaveza ili ispijanje kave, slip suknju uskladite s običnim topom rebrastog ili običnog materijala te ih uskladite s omiljenim šlapicama ili tenisicama. Kad temperature padnu, iznad topa možete nadodati široke košuljice. 

2. Slip suknja + košulja/bluza

Za malo klasičnije izdanje, na svoju slip suknju bilo koje boje i duljine dodajte košulju ili bluzu. Dobit ćete dozu sređenosti, ali i dalje uživati u elegantnosti i ženstvenosti kombinacije. 

3. Slip suknja + teksas jaknica/kožna jakna/blazer

Traper jaknice, kožne jakne i blazeri uvijek su u modi te se lako kombiniraju s raznim materijalima i bojama. Veoma su neutralne, savršeno nadopunjuju kombinaciju, a slažu se i sa slip suknjama iako su njihova, slobodno možemo reći, potpuna suprotnost. 

4. Slip suknja i pulover

Francuskinje obožavaju pletene materijale, a upravo se oni savršeno slažu uz elegantne suknjice. Njihova suprotnost u materijalima savršeno se nadopunjuje, a it djevojke obožavaju takva izdanja kombinirati sa zalizanim pundžama i zlatnim naušnicama