Jesen je godišnje doba u kojem je traper neizostavni dio naših outfita. I dok smo trapericama odoljevali kroz tople ljetne dane, napokon je došlo vrijeme kada ih možemo nositi od jutra do večeri.

Ali, bez obzira koliko volite nositi traperice zasigurno ste se nemali broj puta zapitali kako ih stilizirati a da vaš outfit ne izgleda sličan svakom drugom, bez obzira što posjedujete odličnu kolekciju omiljenih hlača.

U pomoć priskaču djevojke koje znaju kako stilizirati i nositi traperice, a posebno je zanimljivo kako ih kombinirati u kasno ljetnim i rano jesenskim danima dok su nam pod rukom još i ljetni trendi komadi odjeće i obuće.

 1. Traperice + košulja + remen

Jednostavan look, savršen za opuštena dnevna druženja ali i odlazak na posao. Ukoliko niste, osvježite ormar novom bijelom košuljom koja se ove sezone zajedno s trapericama vraća na modni tron. Po potrebi u kombinaciji ubacite omiljeni blejzer.

2. Traperice + slojevito + cipele s potpeticom

Sezona slojevitog odijevanja je pred nama, a pažljivo odabrani komadi odjeće poput košulje, laganog pulovera, blejzera ili jakne odlično se nose uz traperice. Look zaokružite cipelama s potpeticom.

3. Traperice + bijeli top

Na prvi pogled basic kombinacija ali i ona koja će vam u svega nekoliko trenutaka pružiti odličan look. Ali je važno odabrati ne samo model traperica koji vam savršeno pristaje već i vrhunski top, jer dobro dizajnirani komad još bolje izgleda uz traperice, a vi ste spremni i za chic druženja. Ne zaboravite na omiljene detalje poput nakita, sunčanih naočala, torbice...

4. Traperice + čizmice + bomber jakna

Savršen jesenski look. Niske čizme i traperice pružaju dojam cjeline a trendi bomber jakna zaokružuje cool styling.

5. Traperice + prsluk na kopčanje + balerinke

Omiljene balerinke ostaju dijelom naših svakodnevnih outfita. Zato iskoristite suhe jesenke dane za nošenje kombinacije koja je klasična i chic, one u kojoj glavnu ulogu ima i vaš omiljeni (ljetni) komad - trendi prsluk na kopčanje.

6. Traper od glave do pete

Ove jeseni traper trend je i više nego prisutan, i ako ste obožavatelje traper stila dozvolite si izlazak iz već viđenih outfita i odaberite traper komade koje ćete skladno nositi u raznim kombinacijama. Jer ove se jeseni nosi više od jedan komad trapera, bez obzira govorimo li o jaknama i hlačama, traper suknjama, cipelama, čizmama od trapera...

Erste 2023 Diners Exclusive kampanja
Erste Diners