Već i vrapci na grani znaju da se traper vratio na velika vrata i da je apsolutni hit sezone jesen/zima. Straight, Flare, Bootcut, Tapered, svaka žena zaista može bez problema pronaći savršen dizajn koji odgovara njezinom tipu tijela.

Ipak, prošlih nekoliko godina jedan tip traperica kao da je pao u zaborav, a to je 'Skinny Jeans' model. Nakon što smo u posljednje vrijeme pratili nevjerojatan porast baggy, wide-leg širokih trapera, svi ljubitelj 2000-ih ponovno će uživati u omiljenim uskim modelima.

Skinny Jeans
Instagram (@nadiaanya__) 

Za sve one koji i dalje nisu iz svog ormara bacili omiljene modele kao i one koji jedva čekaju kupiti nove, donosimo ideje kako ih stilizirati savršeno za jesen 2023. godine.

Balerinke

Kao i traperice, tako i balerinke doživljavaju veliki procvat za nadolazeću sezonu iako su i one, kao i traper modeli, vječno voljene. Upravo zato ovo dvoje savršena je kombinacija za nadolazeće hladnije vrijeme, a s obzirom na izgled skinny jeans trapki, vaše će omiljene balerinke još više doći do izražaja.

Skinny jeans
Instagram (@anoukyve) 

The Row balerinke trenutno su hit u ormarima it djevojaka - jednostavne i obične s dodatkom elastične trakice i laganog materijala. Minimalizam, sofisticiranost i kvaliteta, tako bi opisali i sam brend The Row (koji je u vlasništvu sestara Mary-Kate i Ashley Olsen), a onda time i njihove balerinke koje su trenutno obožavane.

The Row balerinke
Instagram (@monikh) 

Mokasinke

Kao i s balerinkama, trend mokasinki trenutno je u nevjerojatnom porastu. I dok svatko bira model prema osobnim željama i mogućnostima, jedan model mokasinka nalazi se na vrhu liste želja. Naravno, govorimo o Pradinim chunky mokasinkama.

Pradine glomazne mokasine
Profimedia 

Iako su u posljednje vrijeme i loaferice zauzele svoje mjesto na policama, sa skinny traperica teško je pogriješiti, a svaki model ove omiljene obuće savršeno se s njima slaže.

Skinny jeans
Instagram (@fashion_jackson) 

Visoke čizme

Mnogi će reći da im je upravo ova kombinacija modnih komada omiljeni jesenski go to outfit. Visoke čizme same su po sebi efektne, a s kojim modelom trapericama najviše dolaze do izražaja nego s ovime?

Krokodilske čizme
Instagram (@dawn.tan) 

Iako će i ove sezone u trendu ponovno biti bajkerske čizme, omiljene kaubojke, a i lakirane se vraćaju u modu, klasične visoke čizme preko koljena daju poseban touch skinny trapericama. 

Skinny jeans
Instagram (@antoninalove)