Ako u nešto iz ormara vrijedi investirati, onda su to kvalitetni i vječni komadi koji ne znaju što je sezona, godina ili trend.

Klasici su tu da savršeno idu uz mnoštvo ostalih komada i kombinacija, najčešće su neutralnih boja i dizajna te ne iskaču u prvi plan. Jedan od takvih komada je camel kaputić koji iz zime u zimu zauzima svoje mjesto na vješalicama trgovina.

Kamel kaput
Instagram (@cocobeautea) 

Uvijek je tražen, a uz crne kapute zaista je najsvestraniji. Elegantni klasik već desetljećima čini modna izdanja dotjeranijima, a svake sezone jedva čekamo vidjeti kakvi će modeli biti u trendu. 

Hoće li se ove godine nositi predimenzioinirani dizajni, sa ili bez remena, slatki teddy ili s jakim, muškim linijama...

Čini se da influencerice i it djevojke obožavaju Toteme kapute.

Kamel kaput
Instagram (@bubblyaquarius) 

Savršeno se uklapaju u sređena modna izdanja salonki i haljina, ali nema im premca ni kada je riječ o dnevnim ležernijim kombinacijama s čizmicama ili tenisicama. Možemo zaključiti da je najbolja stvar ovih kaputa što su svestrani, što bojom, što dizajnom.

'Signature wool cashmere coat camel' naziv je njihovog popularnog modela koji najčešće možemo viđati, a i kako sami kažu na stranici, on je njihov signature komad. Izrađen je od mekane dvostruke tkanine, karakterizira ga oversized silueta, spuštena ramena i nimalo krut dizajn koji se može stilizirati remenom.

Kamel Toteme kaput
Toteme 

Kamel Toteme kaput
Toteme 

Apsolutno nam je jasno zašto je toliko obožavan.