Da se traper vratio na velika vrata sada već svi dobro znamo, iako je oduvijek vrijedila ona da je dobar par traperica uvijek potrebno imati u svom ormaru.

Ležerne i klasične, jednostavne i svestrane, plave traperice s razlogom su zapečatile svoje mjesto u modnom svijetu te rijetko koji modni komad uz njih može biti toliko univerzalan. Osim što se oko njih stvaraju odlični svakodnevni lookovi, nisu isključene ni za noćne varijante kao i poslovne prilike.

Upravo zbog svoje svestranosti traper je kao stvoren za kreiranje raznovrsnih izdanja, a uz ove ćete izgledati elegantno u jeseni 2023. godine.


Bijela košuljica + upečatljive cipele

Traperice i bijela košulja nikada nisu loš izbor, a ako želite blago začiniti sasvim običnu kombinaciju, na red dolaze cipele ili torbica (ili oboje) u upečatljivoj boji.

Kako kombinirati traperice
Instagram (@emilisindlev) 

Blazer + gležnjače

Go to outfit, jednostavan za kombiniranje. Kada ste u nedoumici, samo nabacite omiljeni blazer, ispod njega bijelu majicu, a čizmicama zapečatite izdanje.

Blazer i traperice
Instagram (@oliviamarcus) 

Jaknica od tvida + mokasinke

Dva modna klasika i traperice kao treći. Mokasinke već sada možemo svrstati u kategoriju najpopularnije jesenske obuće, a tvid jaknica može ruku pod ruku s omiljenim blazerom kao savršeni modni komad za prijelazno razdoblje. 

Traperice i mokasinke
Instagram (@cocobeautea) 

Opušteni pulover + mule natikače

Puloveri u neutralnim nijansama apsolutni su win ove jeseni, a u kombinaciji s natikačama (koje same po sebi daju luksuzni vibe), cijeli će outfit odavati mnogo skuplji dojam.

Pulover i traperice
Instagram (@anoukyve) 

Kardigan + balerinke

Što u jesen volimo više od pletiva? Udobni i mekani modni komadi savršeni su za prve niske temperature nakon ljeta, a u kombinaciji s balerinkama i trapericama, stvorili smo savršen spoj modnih komada za prijelazno razdoblje.

Traperice i kardigan
Instagram (@cocobeautea) 

Šareni pulover + salonke u boji

Iako obožavamo neutralne nijanse i monokromatska izdanja, nekada se treba 'počastiti' šarenim kombinacijama i izlaskom iz zone komfora 

Traperice i pulover
Instagram (@blaireadiebee) 

Predimenzionirani kaput + čizme na petu

Kaputi s ugrađenim šalom postali su veoma omiljeni u posljednje vrijeme, a daju poseban dašak Pariza jer su toliko glamurozni, a jednostavni.

Predimenzionirani kaput sa šalom
Instagram (@_jessicaskye)