Kožni modni komadi oduvijek odaju odvažan dojam u nošenju. Iako većina najviše voli i jedva čeka kožne jaknice kao omiljeni prijelazni modni komad, nisu one jedine.

Naime, posljednjih su godina posebno popularne postale kožne cargo hlače ili one običnog ravnog kroja, a uz njih, nemoguće je izostaviti kožne suknje. Midi, midi maxi - sve su u modi, i sve se odlično mogu kombinirati i stvoriti chic jesenske outfite.

Kako nositi kožu
/ Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako nositi kožu
/ Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kao savršen materijal za jesen, koža je postala bezvremenski dio ormara. Ipak, ono što mnoge najčešće muči je koju obuću kombinirati s njome? Izbor zaista nije malen, a čak i ono što vam se čini nespojivo, zapravo itekako je. Donosimo savjete kako spojiti kožne hlače i vašu omiljenu obuću, za koju smo sigurni da će se pronaći na popisu.

Kožne čizme na petu

Što će se savršeno slagati s kožom, nego koža? Stvaranje all black outfita uvijek je dobra ideja, pogotovo kada su kožni komadi u pitanju.

Kožne hlače i čizme na petu
Instagram (@astyleedit) 

Mokasinke

Kako bi balansirali 'težinu' kožnih hlača možete napraviti efekt golog gležnja koji će vašoj kombinaciji pružiti dodatnu eleganciju uz, naravno, omiljene mokasinke.

Kožne hlače i mokasinke
Instagram (@anoukyve) 

Chunky čizme

Ako vaše kožne hlače imaju cigareta kroj i sužavaju se prema dnu, možete ih bez problema kombinirati i s chunky čizmama za opušteniji izgled.

Kožne hlače i čizme
Instagram (@smythsisters) 

Tenisice

Ipak, za najležerniji izgled - logičan izbor su tenisice. Neovisno o kroju, slagat će se uz vaš omiljeni model, a uz običan pulover ili pamučnu majicu dobit ćete idealni go to casual chic izgled

Kožne hlače i tenisice
Instagram (@_jessicaskye)