Iskustveno je potvrđeno kako s promjenom vremena, kišnim danima i padom temperature zraka, odjeća poprima klasičnu paletu boja, te ulicama dominiraju smeđa, crna, siva i povremeno tamno plava ili maslinasto zelena
Kako doskočiti sivoj i maglovitoj atmosferi gradskih ulica pokazala je slavna Gigi Hadid, koja svoj na prvi pogled klasičan stil voli upotpuniti teksturama, motivima i bojama, uglavnom zahvaljujući svom brendu Guest in Residence.

Pletivo u crvenoj boji, u kombinaciji s trapericama i klasičnim kožnim cipelama (obratite pažnju i na bijele čarape, ljetni trend se očito nastavlja), dostupno je na njenoj stranici po cijeni od 460 eura za džemper do 770 eura za topli kardigan.

Gigi Hadid nosi crvenu boju
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Gigi Hadid nosi crvenu boju
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 


Crvena boja ove je sezone apsolutni trend, viđamo je kao modni začin koji dominira scenom kroz modele cipela, torbica, pulovera, čizmi, kaputa, make-upa... Odlično se slaže i uz traper te je ova kombinacija definitivno i jedna od najupečatljivijih kombinacija za zimu pred nama.
A koliko je crvena u trendu pokazale su, svaka na svoj način, i bliske prijateljice Gigi Hadid, Hailey Bieber i Emily Ratajkowski.