Talijanski luksuzni brend Prada nedavno je predstavio prvu kolekciju finog nakita, Eternal Gold. A kolekcija je privukla pažnju ne samo zbog dizajna i sjaja, već i zbog činjenice kako je svaki komad u potpunosti proizveden od certificiranog recikliranog zlata, uz mogućnost praćenja izvora materijala.

I dok će dobar broj kupaca privući činjenica vezana uz održivost, veliki broj njih pogled će zaustaviti i zbog toliko omiljenog Pradinog glamura, jer dovoljan je sam pogled na sjajnu ogrlicu koju krasi Pradin trokut, detalj koji je 1913. godini osmislio osnivač brenda, Mario Prada, a danas je sinonim ove modne kuće.

Moćna ogrlica je dio kolekcije za čiju je kampanju okupljena ekipa iznimnih glumačkih ličnosti, cijenjenih zbog talenta i postignuća, za koje brend ističe kako su unikatni kao i svaki komad finog nakita, a njihov doprinos kulturi je trajan. Među njima su nagrađivana američka pjesnikinja i aktivistica Amanda Gorman, američki glumica, model i kantautorica Maya Hawke i inizozemsko-korejsko-kanadska glazbenica Somi Jeon. 


Osam Pradinih komada finog nakita kolekcije Eternal Gold dolazi u žutom i bijelom 100% recikliranom zlatu ukrašenom dijamantima uzgojenim u laboratoriju pod nazivom Prada Cut. Njegov jedinstveni oblik temelji se na specifičnim proporcijama ikoničnogi univerzalnog amblema Prada trokuta, koji se odražava u obliku injegovim trokutastim stranicama koje povećavaju sjaj.

Prada Eternal Gold linija nakita
prada 

Prada Eternal Gold linija nakita
prada 

Prada Eternal Gold linija nakita
prada