Pradina blagdanska kolekcija za 2023. opisana je kao prostor osobnog igrališta Prada je stvorila osobno, blagdansko igralište u kojem fotografijama koje asociraju na stilizirani svemirski pejzaž, pozivaju na uživanje. Fotografije potpisuje Willy Vanderperre, a zvijezde kampanje su Maya Hawke, Damson Idris, Louis Partridge i Kim Tae-Ri, koji duh blagdana prenose sjedeći u velikim blagdanskim uresima koji kao da vise s božićnog drvca, nadomak prostora ispunjenog zvijezdama.

Prada Holoday 2023 kolekcija
prada 

Prada Holoday 2023 kolekcija
prada 

Dio svake fotografije je i karakterističan crno bijeli mramorni pod koji je izrađen po uzoru na onaj iz Prada povijesnog butika, otvorenog 1913. godine u milanskoj galeriji Vittorio Emanuele II.

Prada Holoday 2023 kolekcija
prada 

Prada Holoday 2023 kolekcija
prada 

Prada Holoday 2023 kolekcija
prada 

Priča koja stoji iza ove kampanje poziv je maštanje, trenutak koji spaja stvarno s imaginarnim, u kojem se ostvaruju naše (blagdanske) želje. "Kao da zamišljate sadržaj dara koji je spreman za odmotavanje, ovdje predviđate cijelu galaksiju spremnu za istraživanje", objašnjava Pradin tim, koji ovu kolekciju čini posebnom i time što se u njoj nalazi nova, ali već vrlo tražena torba Arqué kao i drugi omiljeni modeli, kao što su Cleo, mini satenska torba, u sjajnom izdanju. Dio ove sjajne kolekcije su i odjevni komadi za nju i njega, nakit te odličan odabir blagdanske obuće u kojoj su i globalno popularne mokasinke dobile svoje mjesto.